Ti se rupe inima cand vezi asta! Andreea Marin

0

andreea_marin_goalaAndreea Marin a vorbit pentru CANCAN.ro despre divorţul despre care este interesată toată lumea

Contactată de CANCAN.ro, Andreea Marin a adus lămuriri cu privire la zvonurile despre divorţul dintre ea şi soţul ei, Tuncay Ozturk . De asemenea, vedeta TV a făcut mărturisiri şi despre cum se va desfăşura prima emisiunea ”Preţuieşte Viaţa”, duminică, la TVR 1.

Andreea Marin se numără printre cele mai de succes vedete de la noi. Nu spunem asta pentru ca să o lăudăm, ci doar reflectăm asupra realităţii. Se numără printre puţinele persoane publice care a demonstrat că poate oricând să facă orice altceva în afară de televiziune, meserie care, desigur, îi vine mânuşă. Andreea Marin este o femeie puternică, perfecţionistă, care de-a lungul timpului a fost încercată de greutăţi, dar şi de bucurii, însă a reuşit să ia partea bună din toate aceste lucruri. Aşadar, pentru că, nu-i aşa, ”Preţuieşte Viaţa”, Andreea Marin va prezenta o emisiune la TVR, unde va dezbate subiecte despre … orice, în principiu, iar filmările vor avea loc chiar acasă la vedeta TV.
Deşi toate sunt roz în viaţa prezentatoarei TV, în ultima perioadă au existat zvonuri despre un posibil divorţ dintre Andreea şi soţul ei, Tuncay Ozturk, însă vedeta TV a mărturisit că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, iar problemele în cuplu nu le sunt familiare. ”Ne înţelegem foarte bine, chiar din contră, este exclusv divorţul, nu există aşa ceva. Noi chiar avem o relaţie frumoasă, soţul meu va apărea în prima mea emisiune. Aceste zvonuri neîntemeiate vor dispărea exact cum au apărut. Nu divorţez, nici vorbă de aşa ceva.”, a declarat Andreea Marin, pentru CANCAN.ro.
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*