Ti se va rupe inima cand vei citi asta! Klaus Iohannis a ramas fara ….

0

Klaus-Iohannis-Presedinte (Copy)Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sibiu a solicitat pe 25 martie radierea din cartea funciară a dreptului de proprietate al soților Iohannis în cazul imobilului din centrul Sibiului pe care aceștia l-au pierdut în instanță acum cinci luni, informează B1 TV.
Iohannis a pierdut casa în noiembrie, sentința venind după 16 ani de procese, în care instanțe din Sibiu, Alba, Brașov și București au înclinat dreptul de proprietate când într-o parte, când în alta.
De la pronunțarea deciziei definitive și până în prezent, familia Iohannis a continuat să încaseze venituri din închirierea imobilului.
AJFP a mai cerut și suplimentarea certificatului de moștenitor legal al statului român, pentru că, la data emiterii acestui certificat, situația imobilului era incertă, cauza aflându-se încă pe rolul instanțelor de judecată. După efectuarea acestor operațiuni, imobilul va fi evaluat și pus în vânzare.
Preşedintele Klaus Iohannis a mai deţinut un imobil în centrul Sibiului asupra căruia, în urmă cu mai mulţi ani, magistraţii i-au retras dreptul de proprietate printr-o decizie definitivă. Ei au stabilit că locuinţa a fost obţinută în baza unor documente care s-au dovedit a fi false.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*