pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Tragedia de la Colectiv a fost CRIMA CU PREMEDITARE iar focul a fost pus!

eurogsm.ro

- ADS -

Sebastian Ghiță a susținut într-o nouă înregistrare că dărâmarea Guvernului Ponta a fost ”o chestiune organiată”, iar incendiul din clubul Colectiv o diversiune. Totodată, fostul deputat, arestat în lipsă și căutat internațional, a mai spus că, în noaptea incendiului, Victor Ponta a fost șantajat pentru a demisiona din funcția de premier.

Sa spunem ce s-a intamplat la acel eveniment, cateva adevaruri. Inca dinainte de noiembrie 2014, alegerea lui Klaus Iohannis a fost organizata, dupa aceea daramarea Guvernului Romaniei a fost o chestiune organizata. Poate incediul nu a fost organizat, dar au cautat un moment cu emotie. Oamenii astia sunt specialisti in diversiuni, astia care au pus un guvern al lor. Stiam de doua saptamani inainte de intentia de a se face partie lui Ciolos, se stia ca se organizeaza daramarea Guvernului Ponta si ca alesul este Dacian Ciolos.

KLAUS IOHANNIS A DAT ORDINUL CARE A UCIS 63 DE TINERI LA COLECTIV! “I-A FACUT CA LA ROTISOR”

melimeloparis.ro

Nu stiu despre incendiu, dar este evident ca s-a asteptat in mod organizat daramarea Guvernului Romaniei. In acea noapte, Victor Ponta a fost amenintat si santajat cu aceasta solutie.

Nu a fost un act de lasitate ca a demisionat. A avut de ales intre a a vedea in Bucuresti alti morti si a potolit lucrurile.

In mod evident Ponta, considerand ca nu sunt deplin capabili de a intelege cine sunt oamenii astia, a ales sa demisioneze. Erau oameni pregatiti sa atace Primaria Sectorului 4 cu cocktailuri molotov si Guvernul Romaniei. Era un ordin al ministrului MAI sa nu opreasca intrarea oamenilor”,  a susținut Sebastian Ghiță.

VIZUALIZAT 22 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns