Tragedie în Călărași! Un bărbat a înștiințat Poliția că o să își ucidă cumnata, însă nimeni nu l-a crezut.

answear.ro

Scene de groază în Călărași, după ce un bărbat a mers la Secția de Poliție pentru a înștiința oamenii legii că are de gând să își ucidă cumnata. Mesajul îngrijorător al acestuia nu a fost însă luat în considerare, deși intențiile sale s-au dovedit a fi pe cât se poate de reale. Cum a reacționat și a ce făcut bărbatul după ce a comis crima de care le-a povestit tuturor.

Scene de-a dreptul cutremurătoare au avut loc în Călăraşi. Un bărbat a premeditat zile întregi cum să își ucidă cumnata, ba chiar a anunțat și oamenii legii de ceea ce are de gând să facă. Nimeni, însă, nu l-ar fi crezut în stare să pună în aplicare acest gest necugetat. La doar câteva zile, oamenii legii au fost șocați atunci când au auzit că bărbatul chiar a comis crima de care vorbea. Ginerele victimei a încercat să intervină în scandalulul dintre cei doi, însă nu a putut face nimic, fiind rănit de către inculpat.

Și-a ucis cumnata, după ce a înștiințat Poliția

Din primele informații culese de către oamenii legii, aflăm că între agresor și cumnata sa existau probleme mai vechi de familie, care odată cu trecerea timpului s-au amplificat. Nimeni, însă, nu a crezut că bărbatul este în stare să ajungă vreodată să comită o asemenea faptă. Deranjat constant de comportamentul cumnatei sale, acesta nu a mai stat pe gânduri și a recurs la cea mai necugetată acțiune. Orbit de furie, acesta a luat un cuțit și a înjunghiat-o mortal.

VIZUALIZAT 9 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More