Treasure hunt în Sighișoara – un nou mod de a afla poveștile cetății

0

Sighișoara, singura cetate medievală locuită continuu din Europa, ascunde multe secrete încă din timpuri de demult. Turnurile ei înalte și casele colorate atrag o mulțime de turiști, dar puțini știu și secretele din spatele acestor minunății.

Secret Romania este agenția de turism ce oferă experiențe inedite de călătorie în România și tururi private pentru străini. După București, Sinaia, Sibiu și Brașov, aceasta a lansat un traseu tip treasure hunt și prin Sighișoara. Este un joc de explorare a orașului sub formă de vânătoare de comori arhitecturale și se parcurge ghidat de telefonul mobil.

Acest traseu te poartă pe străzile fermecătoare din cetate, prin cotloanele ei ascunse și îți dezvăluie povești neștiute dintr-o Sighișoară veche ce și-a păstrat moștenirea medievală de-a lungul timpului.

Treasure hunt in Sighișoara poate fi achiziționat online. În urma achiziției primești automat pe mail linkul de acces, detaliile și un cod unic.

Mergi la punctul de start menționat în descriere, accesează de pe telefon linkul primit, introdu codul unic și pornește la drum. Cu fiecare ghicitoare rezolvată și indiciu găsit vei afla povestea locului în care ai ajuns.

Plimbarea ghidată durează în jur de 1,5 ore, este în limba română și în cadrul ei vei descoperi:

  1. Turnurile medievale ale cetății rămase încă în picioare și povestea lor
  2. Case vechi cu tradiție și locuitori faimoși din istoria cetății
  3. Legende interesante din timpuri străvechi
  4. Detalii din oraș pe care le-ai trece ușor cu vederea altfel

Sighișoara este unul dintre cele mai frumoase locuri din România. Dar parcă este păcat să o vizitezi fără să o cunoști puțin și să știi ce sunt construcțiile pe lângă care treci și ce istorii ascund ele.

Dacă vrei să le descoperi pe toate într-un mod inedit, în ritmul tău, ești așteptat la vânătoarea de comori prin Sighișoara. Traseul se parcurge la ora aleasă de tine și este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Despre Secret Romania:

Secret Romania este o agenție de turism ce activează pe piața de turism de incoming din 2014.
Aceasta oferă tururi private și experiențe premium personalizate pentru turiștii străini care vor
să descopere principalele atracții turistice din România, dar și locurile mai puțin știute. Din
2020 și-a îmbogățit portofoliul de experiențe cu alternative inedite de călătorie: jocuri de
explorare prin orasele României, tip treasure hunt.

45 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*