pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Tudorel Toader: Nu ne vom abate de la principiile statului mafiot!

eurogsm.ro

- ADS -

Tudorel Toader a declarat, miercuri, în Parlamentul European, la Comisia LIBE, că se dorește o Președinție bazată pe strânsă colaborare și că România, în acest mandat, nu se va abate de la principiile generale directoare, adică respect față de valorile comune, față de statul de drept.

„Dorim o președinție bază pe strânsă colaborare, o președinție bazată pe rezultate în sensul prooectelor preconizate pe care le avem pe rol. Nu ne vom abate de la principiile generale directoare: respect față de valorile comune, față de drepturile și libertățile fundamentale, față de statul de drept, respectând tradișiile și sistemele juridice diferite ale statelor, continuăm consolidarea încrederii reciproce, între sistemele de justiie din statele de membre”, a declarat ministrul Justiției, la Bruxelles, conform Mediafax.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, și ministrul de Interne, Carmen Dan, sunt audiați, miercuri, în Comisia LIBE a Parlamentului European, pentru a prezenta prioritățile Președinției României la Consiliul UE în domeniile justiție și afaceri interne.

melimeloparis.ro

România a preluat, oficial, în luna ianuarie, Președinția Consiliului UE. Cu acest prilej, a fost organizată la Ateneul Român o ceremonie la care au fost invitați liderii europeni.


SPRAY CU PIPER 50ML – DISPERSANT

Spray-ul de autoaparare cu piper este excelent pentru a te proteja de atacatorii din ziua de astazi. Contine piper Oleoresin Capsicum foarte concentrat, ceea ce inseamna knock-out si pentru cei mai agresivi caini sau infractori.

 

 

 

 


 

VIZUALIZAT 19 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns