Un bărbat s-a înecat în stațiunea Neptun. Alți doi turiști au fost scoși din valuri în situații critice

0

Un bărbat din București s-a înecat, sâmbătă, în stațiunea Neptun. La fața locului au intervenit echipajele SMURD Saturn și elicopterul SMURD. Vasile Borteș, șeful salvamarilor din sudul litoralului, a precizat, într-o intervenție telefonică la Digi24 că trei turiști au fost scoși din valuri în situații critice. În cazul unuia dintre ei a fost constatat decesul, potrivit ISU Constanța. 

În ciuda intervenției salvatorilor, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Potrivit ISU Constanța, este vorba de un turist de 54 de ani din București. Echipajele i-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes, iar medicul de pe elicopter a declarat decesul victimei.

Decesul a fost declarat în jurul orei 12.30.

Alte două persoane, un bărbat și o femeie, au ignorat steagul galben și s-au aventurat în mare. Și ei au fost scoși din valurile agitate de salvamari. La intervenția contracronometru a fost chemat și un elicopter SMURD.

„Noi avem steagul galben, dar din păcate nimeni nu respectă indicația salvamarilor și nici semnificația steagului galben. Steagul galben înseamnă ca au voie în apă doar înotătorii foarte experimentați. Cel mai simplu ar fi să meargă la piscină. Peste tot, în zona noastra, se găsesc piscine. Să meargă la piscină, unde viața lor nu e pusă în pericol”, a declarat, la Digi24, Vasile Borteș, șeful salvamarilor din sudul litoralului.

83 afisări
Sursa: DIGI24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*