Un cunoscut medic din Timișoara, fost manager al spitalului municipal, prins în flagrant când lua mită. Octavian Mazilu a fost ridicat de procurori

0

Octavian Mazilu, unul dntre cei mai cunoscuţi medici din Timişoara şi fost director al Spitalului Municipal, este acuzat de luare de mită.

În prezent, Octavian Mazilu conduce Secţia Chirurgie Generală Oncologică a spitalului.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie şi procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au organizat un flagrant în urma căruia l-au prins pe medic în timp ce ar fi luat mită de la pacienţi.

În urma unor plângeri, Mazilu a fost monitorizat două luni, timp în care ar fi primit mită de la pacienţi de 20 de ori. Acesta ar fi încasat sume cuprinse între 100 şi 2.000 de lei în cabinetul său din cadrul unităţii medicale.

Potrivit unor surse, ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie şi procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au organizat un flagrant în urma căruia l-au prins pe Mazilu în timp ce ar fi luat mită 300 de lei de la un pacient

Mazilu era monitorizat de două luni, în urma unor plângeri, perioadă în care ar fi primit mită de la pacienţi de 20 de ori. Acesta ar fi încasat sume cuprinse între 100 şi 2.000 de lei în propriul cabinet din cadrul Spitalului Municipal. Mazilu va fi prezentat miercuri în faţa Tribunalului Timiş cu propunrea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mazilu a deţinut şi funcţia de consilier municipal din partea PSD. El a candidat şi la alegerile din 2020, dar n-a mai intrat, PSD obţinând atunci doar trei mandate în Consiliul Local Timişoara.

47 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*