Un jandarm din Alba s-a împuşcat în timpul serviciului

0

Un jandarm din ALBA a DECEDAT după ce și-a tras două gloanțe în piept. Acesta se afla în timpul programului

Un subofițer din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba și-a tras două gloanțe în piept în timpul programului, astăzi 21 noiembrie 2021.
În acest moment nu se cunoaște cu exactitate dacă a fost vorba despre un accident sau a fost o acțiune voluntară.
La fața locului au fost deplasate echipaje SMURD pentru acordare de prim ajutor și IPJ Alba pentru cercetări preliminare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba confirmă incidentul, dar nu poate să ofere în acest moment detalii suplimentare cu privire la cele întâmplate.
Conform procedurii, indiferent de natura acțiunii jandarmului, cazul va intra sub incidența Parchetului Militar.

Potrivit unor surse ZiarulUnirea.ro jandarmul este tatăl a doi copii și s-a născut în anul 1972, fiind aproape de vârsta de pensionare.
 
„Astăzi, în jurul orei 12.34, un subofiţer din cadrul IJJ Alba, aflat în serviciu de pază la sediul unităţii, s-a împuşcat în piept, folosind armamentul din dotare .
Imediat a fost anunţat serviciul de ambulanţă şi colegii din serviciu au executat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, acestea nu au avut succes.
Precizăm că subofiţerul avea 49 de ani, era cadru al unităţii noastre din anul 1994 şi pe parcursul carierei a fost recompensat de mai multe ori pentru îndeplinirea foarte bună a îndatoririlor de serviciu.
La ultima testare psihologică, efectuată în anul 2020 , a fost declarat apt, iar de atunci nu a avut comportamente sau atitudini care să necesite intervenţia de specialitate a psihologului unităţii.

În continuare sunt desfăşurate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest incident tragic.” , transmite Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba
 

Astăzi este Ziua Jandarmeriei Române!!!


 

Jandarmeria recunoaște, oficial, că face poliție politică

Jandarmeria recunoaște, oficial, că face poliție politică. Astăzi împotriva unui jurnalist. Mâine împotriva oricui îl critică pe Dragnea sau pe alți corupți pe rețele sociale. S-a întâmplat sâmbătă seară, în tipul protestului #REZIST.…

 

Un șef din Jandarmeria Română a furat banii unei fetițe în supermarket!!

Un șef al Jandarmeria Română a furat banii unei fetițe în supermarket, refuzând să-i dea înapoi. Un șef din Jandarmeria Ialomița a făcut un gest extrem de rușinos care a pus în umbra minciunii instituția statului pe care o…

 
 

Jandarmeria Română „Clan al Cămătarilor“

Șef în Jandarmerie, Marian Corcodel, a fost reţinut de procurorii DIICOT, după percheziţiile de joi, de la Baza de Administrare și Deservire. Fost contabil și subofițer el a devenit colonel. A creat o rețea de tip mafiot și a făcut…

 

2 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*