Un medic din Mediaș, dat dispărut în urmă cu două săptămâni, a fost găsit mort într-o pădure.

0

Medicul Ştefan Budai din Mediaş a fost găsit dispărut la finalul lunii aprilie. Acesta a fost găsit vineri, 6 mai, într-o pădure din localitatea Ciurila, judeţul Cluj.

O tânără în vârstă de 26 de ani, care își plimba câinele, vineri, în pădurea din Ciurila, judeţul Cluj, a fost cea care a făcut descoperirea macabră.

Ștefan Budai a lăsat și un bilet de adio în mașina fiului său, în care scria că s-a săturat de viață.

Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, printre care şi sinuciderea.

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 11.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la plecarea voluntară a unui bărbat în vârstă de 57 de ani, din Mediaș, județul Sibiu, din locuința sa situată in Cluj-Napoca.

La data de 6 mai a.c., în jurul orei 11.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o femeie de 26 de ani, prin apel 112, despre faptul că pe un teren împădurit, din apropierea localității Ciurila,  a găsit cadavrul unei persoane.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat corpul unui bărbat, cu identitate necunoscută, aflat în stare de putrefacție.

În urma examinării exterioare a corpului acestuia nu au fost identificate urme de violență.

Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

La data de 7 mai a.c., polițiștii au stabilit identitatea cadavrului, fiind vorba de bărbatul din Mediaș, județul Sibiu, plecat voluntar la data de 21 aprilie a.c..

33 afisări
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*