fashiondays.ro

- Advertisement -

kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

Vârsta la care APETITUL SEXUAL al femeilor este MAXIM!

5
farmec.ro - Livrăm frumusețe! chilipirul-zilei.ro/

ADS-*

Femeile trecute de 40 de ani sunt coplesite de nelinisti iar pofta lor de sex este scazuta.

Un studiu recent primissgrey.rovind viata sexuala a femeilor a aratat ca perioada cea mai intensa din punct de vedere sexual este cu aproximativ 15 ani mai devreme decat se credea anterior.

Psihologii erau convinsi ca femeile ajung la apogeul vietii sexuale dupa 35 de ani dar un sondaj recent a aratat ca acesta devin tot mai nesigure pe ele in dormitor odata cu trecerea anilor.

 

Menopauza indeparteaza dorinta de sex iar femeile incep sa se simta neatragatoare, desi acest sentiment fals e indus de schimbarile care au loc in organismul lor.

Studiul, realizat de un producator de vitamine, a aratat ca o treime dintre femei au menopauza la 40 de ani. 75% dintre femei au recunoscut ca menopauza a avut un impact asupra relatiei de cuplu.

Femeile care au participat la sondaj au declarat ca in jurul varstei de 20 de ani au fost cel mai interesate de sex iar intervalul 41-45 de ani a fost cea mai proasta perioada din punctul de vedere al realtiilor intime.

chilipirul-zilei.ro/

- ADS -

5 Comentarii
 1. Videochat non adult spune

  Cred ca depinde de la persoana la persoana. Nu putem uniformiza oamenii din societatea de astazi, care in esenta tinde catre individualitate.

 2. Madalina spune

  Nu stiu daca este un lucru general valabil, cred ca sunt multe aspecte de luat in seama cand vine vorba de astfel de lucruri.

 3. Carina spune

  Depinde de la persoana la persoana. Exista femei la 30 de ani cu un apetit sexual mai mare decat altele la 20. Tine de senzualitatea si increderea pe care o are orice femeie in propriile puteri de seductie.

 4. Andra Adreescu spune

  Da…nici eu nu cred ca apetitul sexual tine de varsta…ci mai degraba variaza de la persoana la persoana

 5. Antonia Negru spune

  Dap, si eu cred la fel… apetitul sexual tine mai degraba de persoana, nu de varsta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

%d blogeri au apreciat: