casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Vasile Stelian Negrea, Am crezut că am lovit un câine

eurogsm.ro

- ADS -

„Am crezut că am lovit un câine”. Ce le-a spus părinţilor campioanei Adela Drăgan poliţistul care a spulberat-o pe fată pe trecerea de petoni

Vasile Popuţa, antrenorul campioanei naţionale la lupte libere care a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un fost poliţist, susţine că Adela Drăgan era o sportivă talentată, cu şanse să ajungă la Olimpiadă. Popuţa a fost şocat de atitudinea şoferului care a provocat accidentul, care le-a spus părinţilor în timp ce tânăra se lupta pentru viaţă în spital: „Am crezut că am lovit un câine”.

Sute de persoane, rude, colegi, localnici, au participat, sâmbătă, la Jucu, judeţul Cluj, la înmormântarea Adelei Drăgan, sportiva de 15 ani omorâtă pe trecerea de pietoni de un fost poliţist. Zeci de mesaje de condoleanţă au fost postate pe pagina de Facebook a tinerei. Campioană naţională la lupte libere, Adela Drăgan a fost spulberată în seara de 25 decembrie, pe o trecere de pietoni de pe Drumul European E 576, în comuna Jucu, de maşina condusă de un fost poliţist din Baia Mare. Conform surselor Adevărul este vorba despre Vasile Stelian Negrea, ofiţer în rezervă, fost şef al Serviciului Logistic din cadrul IPJ Maramureş. Martorii au declarat că acesta gonea cu 200 de kilometri la oră, în condiţiile în care se afla în localitate. „Nu ştiu de unde a apărut informaţia aceasta, pentru că se face o expertiză tehnică şi numai după aceea vom şti viteza cu care circula. Maşina era condusă de un bărbat de 57 de ani, din Baia Mare, care nu băuse alcool”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Daniel Graur. Adela a murit la Spitalul de Neurochirurgie pe data de 30 decembrie, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Pe numele şoferului s-a deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

 

melimeloparis.ro

Şoferul: „Am crezut că am lovit un câine”   Antrenorul a fost şocat de atitudinea şoferului care a provocat accidentul: „Am asistat la discuţia acestuia cu părinţii Adelei, la spital, când ea încă trăia. <>, le-a spus acesta. Cum să spui aşa ceva părinţilor când fetiţa lor se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital. Le spunea că-i pare rău, dar nu se vedea asta după faţa. Nu s-a oferit nici măcar să-i ajute la înmormântare. Părea sigur pe el, părea sigur că are <>, asta am simţit eu din prima discuţie pe care a avut-o cu părinţIii”.

Fostul poliţist a declarat nu şi-a dat seama că este în localitate şi nu a văzut trecerea de pietoni. „Avea viteză foarte mare, fata a fost proiectată la 40 de metri de trecerea de pietoni. Inclusiv talpa de la cizmă, care era nouă, s-a dezlipit. I-au găsit o bucată de ureche cu cercel la distanţă mare de corp. Eu nu am fost acolo, dar mi-au povestit verii ei, care erau acolo şi mama, care a ajuns imediat. Starea ei era foarte gravă, o asistentă mi-a spus că are şanse numai dacă Dumenzeu face o minune. Erau afectate grav organele  interne, doar apartatele o ţineau în viaţă”, povesteşte Antrenorul. Lui Popuţa i se pare suspect faptul că în prima fază, şoferul ar fi declarat că soţia a condus, iar apoi, văzând gravitatea faptei, s-a răzgândit.

Citeste mai mult: adev.ro/o0dpo4

VIZUALIZAT 97 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns