pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Vecinul le-a stricat casa, iar plângerile au fost clasate!!!

eurogsm.ro

- ADS -

dreamstime_xxl_4376109_400DRAMA unei familii din Capitală. Vecinul le-a stricat casa, iar plângerile au fost clasate

Elena Ioniţă îşi aminteşte că totul a început după ce o parte a imobilului în care locuieşte a fost retrocedată. Sub pretextul că va face lucrări de amenajare în curte, noul vecin ar fi dărmat gardul şi ar fi încercat să le distrugă casa pentru a-i determina să vândă locuinţa.

Disperată, femeia a făcut plângere la Primărie.

Elena Ioniţă a făcut sesizare şi la Poliţie şi LA Parchet. Deşi ar fi dus ca probe imagini video grăitoare, aceasta susţine că oamenii legii nu au făcut cercetări pentru fapta de distrugere, ci doar pentru ameninţare şi şantaj. Apoi au închis cazul definitiv.

Contactaţi de Realitatea TV, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au confirmat că au clasat ambele dosare. Motivul: nu există faptele.

Oamenilor nu le-a rămas decât să se uite neputincioşi cum temelia şi pereţii casei se fisurează tot mai mult, iar curtea lor, rămasă fără garduri, s-a transformat într-un teren viran unde oricine îşi aruncă gunoiul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/drama-unei-familii-din-capitala-vecinul-le-a-stricat-casa-iar-plangerile-au-fost-clasate_1898373.html#ixzz41mF5scSp

VIZUALIZAT 19 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns