Vicepreședintele CJ Prahova, Cezar Radu Ionescu, reținut de DNA. Ar fi luat mită o mașină de peste 22.000 euro

0

Cezar Radu Ionescu, Consiliul Județean Prahova
Cezar Radu Ionescu

UPDATE: Vicepreședintele CJ Prahova, Cezar Radu Ionescu, reținut pentru 24 de ore sub acuzația de luare de mită.
Potrivit DNA, Cezar Radu Ionescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, la data faptelor și în prezent, este acuzat că în cursul lunii noiembrie 2006, a pretins și primit de la un om de afaceri (denunțător în cauză) un autoturism marca Volkswagen Golf, în valoare de 22.347 euro, în scopul de a sprijini societatea acestuia din urmă referitor la derularea unor contracte de lucrări încheiate cu Consiliul Județean Prahova și efectuarea la timp a plăților aferente.
Autovehiculul în cauză a fost primit prin intermediul unei alte firme care, în perioada 22 decembrie 2006 – 11 mai 2009, a achitat ratele de leasing din sumele virate de societatea omului de afaceri, în baza unui contract fictiv încheiat între cele două societăți.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea SRI Prahova.
Radu Ionescu a fost vicepreședinte CJ Prahova în perioada 2004-2008, el deținând și în prezent aceeași funcție în care a fost numit în primăvara anului 2015, din partea UNPR Prahova.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/vicepre-edintele-cj-prahova-ridicat-de-dna-acesta-ar-fi-luat-drept-mita-o-ma-ina-de-26-000-euro_1897293.html#ixzz41gE26DqN

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*