VIDEO: Seful postului de politie Criscior, filmat intretinand relatii sexuale cu o presupusa prostituata.

0

Un polițist din Hunedoara, filmat făcând sex în timpul serviciului, este vizat de o anchetă de amploare. Îmbrăcat în uniformă, Adrian Ancheș este protagonist într-o filmare incendiară în care apare alături de o tânără bănuită că ar practica prostituția. În timpul partidei de sex și a jocurilor erotice, polițistul se oprește ca să dea raportul, prin telefon, superiorilor săi.
Imaginile desprinse parcă din filmele pentru adulți au stârnit controverse, după ce au fost făcute publice, notează observatorulnational.ro. Protagonist este Adrian Ancheș, șeful Postului de Poliție Crișcior din județul Hunedoara.
 
Fără să renunțe la haina militară, polițistul s-ar fi dus la un bordel, unde apare alături de o tânără bănuită că ar practica prostituția. În imagini se vede cum comisarul îi cere femeii să folosească un vibrator ca să-l stimuleze. Mai apoi, i-a ordonat să-l pălmuiască peste față, dar și peste fund.

Polițist din Hunedoara, filmat făcând sex în timpul serviciului. Cazul este analizat și de șefii IPJ Hunedoara

Halucinant este că jocul erotic, inspirat din filmele pentru adulți, a fost întrerupt de mai multe ori. Comisarul a trebuit să răspundă la telefon pentru a da raportul superiorilor săi din Poliție.
Imaginile în care apare polițistul Adrian Ancheș au fost văzute și de conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, care a dispus verificări în regim de urgență, notează sursa citată.
Comisarul Ancheș Adrian se află în concediu, după cum susțin reprezentanții IPJ Hunedoara.
Șeful Poliției Crișcior a mai fost implicat în mai multe scandaluri. În martie, comisarul a fost fotografiat în ipostaze indecente și a fost bănuit că a condus sub influența băuturilor alcoolice. La scurt timp după scandal, polițistul a fost avansat de la gradul de subcomisar la cel de comisar.
erogen.ro/

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*