Viitor criminal in serie, lăsat în libertate de judecători!!

Psihopat extrem de periculos:

0

Adolescentul care a înjunghiat o femeie la Profi, în Cluj-Napoca, postase pe Youtube o scenă similară din filmul Joker, în care un personaj este omorât, tot cu un cuțit înfipt în gât.
În 7 octombrie, pe canalul de Youtube al lui David Delcea. (17 ani) a fost postată o scenă în care personajul din filmul Joker înjunghie în gât un alt bărbat. Scena s-a repetat oarecum în supermarketul de pe strada Dunării, unde David Delcea. s-a repezit la femeia de 33 de ani și a lovit-o cu cuțitul în gât.
Pe canalul de Youtube al lui David Delcea. sunt multe clipuri violente, din jocurile pe care le prefera.
 

Copilul a fost internat la București, dar în perioada 5 până în 8 noiembrie a fost ținut într-un salon la Spitalul de Copii, dar a fost vorba despre ceva provizoriu.
”Fiul meu este o victimă a sistemului. Un sistem medical care nu a reușit să-i găsească un tratament psihiatric potrivit și care acum nu are proceduri să-l interneze. A existat la Buzău un centru specializat pentru internări dispuse de instanță în cazul minorilor, dar a fost desființat, în rest existând centre pentru adulți. Suntem la București la Spitalul Obreja, de unde ne-au zis că o să conteste ce a dispus instanța și că ni-l dau acasă. Efectiv nu știm ce să mai facem. Eu am plătit bodyguarzi care să-l însoțească, am lucrat mai puțin ca să am grijă de el”, ne-a spus tatăl Cristian Delcea, de profesie psiholog, conform Clujust.ro.


 

Un viitor criminal, lăsat în libertate

Tânărul care a încercat să-i curme viața femeii de 33 de ani aflate la cumpărături, din simplă distracție, este nimeni altul decât David Delcea, un puști psihopat care dă toate semnele că se pregătește pentru o carietă de criminal în serie.
În urmă cu mai bine de un an, în luna februarie a anului 2020, psihopatul Davil Delcea se înscria pe un grup de protecția animalelor din Cluj și solicita un pui de pisică drept donație.
Același David Delcea, odată primită biata ființă, o filma în timp ce o tortura și trimitea clipul video persoanei de la care a obținut pisica, precum și altor membri ai grupului de facebook, din simplu amuzament.
Din video-ul prea crud pentru a putea fi descris în totalitate, arătăm doar faptul că se poate observa cum personajul în cauză îi scoate pisicii ochii cu o furculiță, după care o chinuie minute bune până când bietul animal își dă duhul.  Pe cât de șocant pare, “incidentul” cu pisica urma să fie doar începutul.

I-a dat o cărămidă în cap unei bătrâne pe stradă dar a scăpat basma curată

La doar o zi de la torturarea animalului neajutorat, setea de sânge a criminalului David Delcea ieșea din nou la suprafață, de această dată psihopatul alegându-și o victimă umană. În concret, acesta, aflându-se pe o stradă întunecată, a lovit, pe la spate, o femeie în vârstă, direct cu o cărămidă în cap.
„La data de 2 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie din municipiul Cluj-Napoca, cu privire la faptul că în timp ce se afla la intersecţia străzilor Ospătăriei cu Calea Mănăştur, a fost lovită cu un obiect dur, respectiv o cărămidă, de către o persoană necunoscută.
În cauză polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi tragerii acestuia la răspundere penală, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, arăta la acel moment IPJ Cluj.
După cum se poate obserba, lovirea unei persoane în vîrstă, de la spate, cu un obiect vulnerant apt să producă moartea, adică o cărămidă, într-o zonă vitașă, și anume în zona capului, în opinia anchetatorilor nu constituie tentativă la infracțiunea de omor ci infracțiunea de lovire sau alte violențe, deci nici măcar vătămare corporală.
De menționat este și faptul că, potrivit surselor Bună Ziua Cluj, victima primei agresiuni are și ea legături în lumea medicală, fiind fostă medic actualmente pensionară, motiv pentru care, probabil, a ales să nu depună plângere.

 


Set 2 bucati spray paralizant iritant lacrimogen autoaparare cu piper NATO, Dalimag, 20 ml

Efectul sprayului paralizant este iritant lacrimogen de durata si se manifesta prin senzatie de arsura in ochi, nas si caile respiratorii. Senzatia de arsura in ochi declanseaza automat reflexul de inchidere a ochilor motiv pentru care persoana in cauza poate fi usor dezorientata.


Lăsat în libertate de judecători, niciu dosar penal nu este pe rol

În urma celor două infraciuni cu violență comisă la surt timp distanță, orice cetățean “normal” ar fi fost cel puțin reținut inițial pentru 24 de ore și ulterior arstat preventiv. Cu toate acestea, datorită numelui pe care îl poartă, David Delcea a fost doar supus măsurii internării medicale, pentru că este “bolnav”, măsură care de altfel oricum a fost revocată.
“În temeiul art. 4251 alin. 7 pct. 2 lit. a din Codul de procedură penală admite contestaţia formulată de intimatul D.D.prin reprezentanţi legali D.C. şi D.E. I., împotriva încheierii penale nr. 543/15.04.2021 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, pe care o desfiinţează în întregime şi, soluţionând cauza: În baza art. 246 alin. 13 din Codul de procedură penală respinge cererea de confirmare a măsurii de siguranţă a internării medicale, luată în mod provizoriu prin Încheierea penală nr. 34/12.02.2021 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca faţă de numitul D.D. Dispune înlocuirea măsurii de siguranţă provizorii a internării medicale luate faţă de numitul D.D. cu măsura de siguranţă a obligării la tratament medical prev. de art. 109 din Codul penal până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. În baza art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 18.05.2021 ”, decideau magistrații Tribunalului Cluj.
De menționat este și faptul că, desi aparent cercetat pentru două infracțiuni, pentru niciuna dintre ele nu a fost încă trimis în judecată, dosarele fiind încă doar în faza de urmărire penală.
De asemenea, ne întrebăm ce trebuie să semai  întâmple, câte victime mai trebuie să sufere acte de violență din partea acestui psihopat pentru ca autoritățile să recunoască faptul că au de-a face cu un viitor criminal?
Între timp, femeia înjunghiată a fost la un pas de moarte după ce cuțitul cu care a fost înjunghiată în zona gâtului i-a străpuns traheea și a trecut la 2 mm de carotidă. Potrivit Foaia Transilvană, aceasta a suferit o intervenție chirurgicală și a fost detubată recent, fiind acum stabilă și în afara oricărui pericol. Ea este internată pe secția de terapie intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.
 

Mergea la școală cu un bodyguard

Darius Delcea este elev la Seminarul Ortodox din Cluj Napoca. Surse din cadrul acestei instituții spun că după externarea din spital, elevul mergea la școală cu un paznic după el. Omul de ordine era de la firma PP Protect. Acesta îl prelua la ora 7 dimineața, de acasă și stătea cu el până la finalizarea orelor, și întoarcea la domiciliu.
Surse oficiale ne-au mai declarat că Darius Delcea se afla în evidența Centrului de Sănătate Mintală Cluj, unde participa la ședințe de psihoterapie. Acest lucru ne-a fost confirmat chiar de tatăl lui Darius, psihologul Cristian Delcea, angajat la Institutul de Medicină Legală Cluj.
”A avut o îmbunătățire semnificativă. Mergea săptămânal la ședințe de terapie la Centru de Sănătate Mintală. Făcea psihoterapie. Tratatamentul și-l lua zilnic. S-a ameliorat situația. Este singura explicație, că până la un an poate oricând recidiva. Ne-a luat foarte mult timp să ne ajutăm copilul să își revină. Examenele medicale erau pozitive. Boala asta este imprevizilă”, a spus Cristian Delcea.
 

Tatăl tânărului care a înjunghiat femeia în gât la Profi este președintele Colegiului Psihologilor din Cluj și profesor la universitate

 
 
 
Tatăl adolescentului care a înjunghiat o femeie în gât în magazinul Profi, de pe strada Dunării, este președintele Colegiului Psihologilor din România, filiala Cluj.
Conf. Univ. Dr. Cristian Delcea lucrează la IML Cluj, dar este și cadru didactic la UMF Cluj și la Facultatea de Psihologie – Universitatea „Tibiscus” din Timişoara.
Acesta a cerut instanței, în mai 2021, să îi dea în încredințeze lui copilul pentru a urma tratament și a avut câștig de cauză.
În luna februarie, D.D. (17 ani) a scos ochii unei pisici, a filmat totul și i-a trimis imaginile celui care i-a donat animalul. ”Am primit un mesaj, un mesaj scris și un material video, în care ni se solicita ajutorul ce trebuie făcut în cazul respectiv. Materialul video prezenta explicit schingiuirea și omorârea unei pisici după primele secunde în care m-am uitat la video. Doamna respectivă a fost într-o excursie, a găsit patru pisoi. Dorea să le găsească o căsuță și în cazul de față, din dorința de a afla vești despre pisicuță, a primit materialul respectiv. Am încurajat persoana de la care provenea mesajul să meargă la secția de poliție. Violența asupra animalelor este precursorul violenței în societate”, a declarat Ana Maria Nemeș, reprezentant al Asociației Sirius Animal Rescue.
După acest incident, tânărul i-a dat în cap unei femei cu o cărămidă.
Judectoria Cluj-Napoca a aprobat tratarea tânărului într-un spital, dar tatăl acestuia, Conf. Univ. Dr. Cristian Delcea, a cerut să îi fie încredințat lui, iar Tribunalul Cluj a aprobat.
Respinge cererea de confirmare a măsurii de siguranţă a internării medicale, luată în mod provizoriu prin Încheierea penală nr. 34/12.02.2021 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca faţă de numitul D.D. Dispune înlocuirea măsurii de siguranţă provizorii a internării medicale luate faţă de numitul D.D. cu măsura de siguranţă a obligării la tratament medical prev. de art. 109 din Codul penal până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol”, a precizat instanța.
 

30 afisări
Sursa: stiridecluj.ro observatornews.ro Foaia Transilvană
Prin intermediul FOTO:www.facebook.com/groups/anim.cluj DELCEA DAVID:youtube.com
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*