Windows 10 – Calul Troian de la Microsoft

1

Ce se ascunde în spatele cadoului de la Microsoft ?!
Ştire la postul german de televiziune KLA.TV:
”Prin Windows10, Microsoft are acces la fişierele dvs personale, cum ar fi: documente Word, e-mail-uri, imagini s.a.m.d.! Are acces şi la tot ce tipăriţi cu mâna, locaţia aparatelor, adrese, PAROLE şi site-uri apelate, termene căutate, contacte cu celelalte persoane şi articole cumpărate ca: muzica şi filme!
Microsoft are posibilitatea să conducă din afară, microfonul şi camera integrate în computer!!!
Windows10 este un mijloc intenţionat de supraveghere şi control TOTAL al cetăţenilor!
Prin noul sistem de operare Windows10, Microsoft transformă PC-ul dvs într-o staţie privată de supraveghere!!!
Atenţie şi la Window8, prin care Microsoft are acces în computerul dvs personal!!”
Transcriptul emisiunii :
spy-shop.ro
Pe 29 iulie 2015 s-a ajuns la următoarea decizie: Concernul miliardar Microsoft a început, după cum a fost anunțat, să distribuie în mod gratuit noul lui sistem de operare Windows 10. Toți utilizatorii sistemelor de operare Windows 7 și 8 primesc oferta generoasă să instaleze Windows 10 ca și upgrade, GRATIS. Mulți proprietari ai computerelor Windows găsesc pe tastatură, în partea dreaptă jos, un mic simbol în forma logoului Windows. Apeși pe acesta cu mouse-ul, și vei fi ghidat și motivat pentru actualizarea computerului:
”Primiți Windows 10, în valoare de 135 de Euro, în mod gratuit”
”Acest computer este compatibil”
Acest nou sistem de operare strălucește în primele momente cu multe funcții noi, care ușurează viața: Windows 10 conține o platformă unitară pentru toate accesoriile. Totul poate fi sincronizat unul cu celălalt, fie smartphone-uri, tablete, computere desktop sau console. În plus, Microsoft promite o siguranță mai mare cu privire la amenințările internetului ș.a.m.d. La prima vedere, o adevărată evoluție, și asta fără costuri!
Ne punem astăzi întrebarea: Ce se ascunde cu adevărat în spatele cadoului de la Microsoft? Puteți să vă încredeți orbi în acest upgrade, sau Microsoft se încrede în orbirea dumneavoastră?
Rezumatul cercetărilor și testelor din practică sunt înfricoșătoare:
(Aduse direct pe punct, rezultatele în urma cercetărilor noastre și a testelor practice sunt înfricoșătoare:) La instalare, cine nu apasă orb pe ”înainte” – “înainte”, ci parcurge politica de confidenţialitate de la Microsoft, întâlneşte repede fraze ca acestea:
“Noi vom avea acces la datele personale, să le dezvăluim şi să le păstrăm, inclusiv conţinuturile private (cum ar fi conţinutul e-mailurilor si alte confidente sau fişiere din directoare personale), dacă suntem de părere că acest lucru este necesar, pentru respectarea legilor în vigoare sau pentru a răspunde procedurilor juridice, inclusiv ale autorităților, pentru urmărirea penală sau a altor acțiuni de stat.”
Această frază nu are nevoie de nici o interpretare. Ea spune clar că fişierele personale, cum ar fi documente word, e-mailuri, imagini ş.a.m.d, le sunt la dispoziție, după bunul plac, pentru zisa aplicare a legilor în vigoare.
Sunt enumerate și alte puncte, care clarifică faptul că Windows 10 este un mijloc intenționat de supraveghere și control total al cetățenilor și face pe consumator tot mai transparent. Microsoft nu evaluează numai datele personale, ci, de exemplu,
-tot ce se tipărește cu mâna,
-locația aparatelor,
-adrese și site-uri apelate,
-termene căutate,
-contacte cu celelalte persoane
-și articolele cumpărate, ca muzică sau filme.
spy-shop.ro
Mai departe, Microsoft are posibilitatea să conducă din afară microfonul sau camera integrate în computer.
Pe lângă altele, așa cum confirmă Centrul pentru protecția consumatorului din Rheinland-Pfalz, noul sistem de operare transformă PC-ul într-o „stație privată de supraveghere.” Chiar dacă utilizatorul are posibilitatea să preia în Windows 10 câteva măsuri de siguranță, cele mai importante părți vor fi ignorate .
Pentru ce colectează Microsoft toate aceste date?
Potrivit Microsoft, toate aceste date servesc pentru îmbunătățirea tehnică a sistemului. Pe lângă toate acestea, cu datele consumatorilor, Microsoft obține câștiguri financiare imense. Acestea sunt dovedite, pe lângă alți experți de marketing și drept, și de Christian Gollner, referent de drept al Centralei pentru protecția consumatorului din Rheinland-Pfalz. El spune: „Utilizatorii aparatelor digitale devin tot mai mult ca o marfă de vânzare.” Din datele consumatorilor se poate citi, de exemplu, ce fel de obișnuințe, nevoi și câtă putere de cumpărare au. Cu aceasta se poate, potrivit fiecăruia, ca reclamele să fie distribuite la țintă. În afară de aceasta se poate ca datele să fie date mai departe la a treia persoană, după cum spune Gollner.
Sunt câștigurile financiare singurul …
Sursa : https://vimeo.com/151774895

1 afisări

Un răspuns la “Windows 10 – Calul Troian de la Microsoft”

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*