A disparut doctorita din Wuhan care a incercat sa avertizeze lumea despre pericolul coronavirusului

0

Doctorita din Wuhan care relata faptul ca autoritatile au oprit-o sa avertizeze lumea despre pericolul coronavirusului a disparut, anunta presa straina.
Doctorita din Wuhan este de negasit
Ai Fen este o doctorita de la un spital din Wuhan, iar in urma cu doua saptamani spunea autoritatilor ca a fost oprita, alaturi de alti colegi, sa avertizeze lumea despre pericolul noului coronavirus.
Acum, aceasta este de negasit, iar apropiatii cadrului medical se tem ca femeia a ajuns la inchisoare, informeaza fanatik.ro.
Doctorita din Wuhan a fost printre putinii medici chinezi care au vorbit public despre cat de periculos este COVID-19, acordand interviuri presei din strainatate, lucru care nu a fost pe placul autoritatilor, potrivit portalului MSN.
„In urma cu doua saptamani, sefa departamentului de urgente de la spitalul din Wuhan a iesit in public si a spus ca autoritatile au impiedicat-o pe ea si pe colegii ei sa avertizeze lumea in privinta pericolului acestui virus”, anunta o emisiunea de investigatii din Australia.
Femeia a vorbit public despre pericolul coronavirusului
„Nu se stie unde se afla”, au mai declarat cei care cerceteaza ce s-a intamplat cu doctorita din Wuhan. Potrivit acestora, Ai Fen a primit o mustrare in urma publicarii unui eseu medical in care a vorbit despre stadiul incipient la unui focar de coronavirus intr-un grup de medici.
Intre timp eseul respectiv a fost sters, iar un alt cadru medical ce a vorbit despre modul in care se raspindeste coronavirusul a decedat, potrivit investigatiilor reunite sub numele „Cea care a tras semnalul de alarma”.
Se pare ca doctorita din Wuhan a disparut la scurt timp dupa ce a publicat o poza cu testele unui pacient, pe care a inconjurat cu rosu „SARS coronavirus”.
Un alt medic din Wuhan, care a vorbit la inceputul crizei despre pericolul reprezentat de noul coronavirus a fost oftalmologul Li Wenliang. Cazul sau a fost intens mediatizat in ianuarie, dupa ce a fost acuzat de autoritatile de la Beijing ca raspandeste informatii false.
Medicul a decedat pe 7 februarie, ca urmare a infectiei cu COVID-19.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*