Becali a cumpărat ”ANTIDOTUL” pentru COVID-19. 120.000 de pastile vor ajunge la Matei Balș

0

Gigi Becali, latifundiarul din Pipera, susține că un medicament pentru Covid-19 a fost achiziționat din Rusia și urmează să ajungă în țara noastră. 
Gigi Becali a precizat în direct la România TV că ”antidotul” pentru Coronavirus va fi donat la Spitalul Matei Balș din Capitală.
”Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu primeam astăzi aprobarea de la minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot. Un medicament. Le-am plătit. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. (…) Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni”, a precizat Gigi Becali în direct la România TV.
Peste 3.000 de teste se pot face în prezent gratuit la clinica lui Gigi Becali pentru că a fost achiziționat un laborator de specialitate, iar unitatea medicală a primit acreditare din partea Ministerului Sănătății.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*