pretzmic.ro

- Advertisement -

casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

Amenințare cu bombă la România TV, după episodul Kovesi

eurogsm.ro

- ADS -

Sediul România TV a primit o amenințare cu bombă, prin intermediul adresei de e-mail. Amenințarea vine după dezvăluirile făcute la postul de televiziune cu privire la fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

În aceste momente este apelat numărul 112.

Situația este una fără precedent. Nicio altă televiziune din România nu a fost amenințată cu bombă, cu atât mai mult în urma unor informații de presă. 

Amenințarea cu bombă ar avea legătură cu ancheta deschisă pe numele Laurei Codruța Kovesi în urma dovezilor prezentate de către Sebastian Ghiță. Astăzi, Laura Codruța Kovesi a fost pusă sub urmărirea penală. 

 

O ameninţare cu bombă a fost primită, vineri seară, prin email, de postul de televiziune România TV. Brigada Antitero şi Poliţia efectuează cercetări la sediul postului TV. Autorul ameninţarii a fost identificat, potrivit reprezentanţilor SRI.

UPDATE Bărbatul este un fost jurnalist în vârsta de 70 ani, care a lucrat la Radio Timişoara şi a avut o emisiune sportivă la un post de televiziune.

Ioan Alexandru Tătar a fost dus la audieri şi ar putea fi reţinut pentru 24 de ore. Acesta a trimis un mail cu cu numele său la redacţia România TV, informează stiripesurse.ro

”Nu ştiu absolut nimic. Sunt nemulţumirile mele, am scris pe Facebook. Nu am trimis niciun e-mail. Nu puteau să mă cheme la poliţie luni, la ora cutare, trebuie să mă ia seara vineri, din aşternut, că dormeam, eram în pat deja.”, a declarat bărbatul.

În emailul primit de redacţia România TV scria „Veţi sări în aer“. reprezentanţii postului TV au sunat la 112, iar în jurul orei 21 două echipaje de la Brigada Antitero şi poliţia se aflau la faţa locului pentru procedurile standard de verificare. Potrivit sursei citate, expeditorul mesajului a fost identificat.  

În momentul primirii ameninţării, în studioul RTV se afla ministrul Apărării, Gabriel Leş.

 

VIZUALIZAT 15 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns