Cele mai comune fantezii amoroase!

answear.ro

Psihologul Justin Lehmiller a intervievat 4,175 de americani cu privire la viața lor sexuală. Astfel, el a realizat unul dintre cele mai ample și mai cuprinzătoare sondaje al fanteziilor sexuale realizat în SUA până în prezent.

Cercetările au avut loc pentru noua sa carte ”Tell Me What You Want”. În interviuri, el a întrebat oamenii despre viața lor sexuală și fanteziile pe care aceștia le au. Iată cele mai coumune fantezii:

1. Sex în trei. În topul listei 89% dintre cei intervievați au spus că visează să facă parte dintr-un act sexual cu alți 2 oameni. Psihologul a constatat de asemenea că bărbații au au avut ca fantezia sexul cu două femei, în timp ce femeile heterosexuale nu au arătat preferința pentru sexul partenerilor.

2. Aventuri cu persoane de același sex. Cu toate că mulți dintre participanți s-au dentificat drept heterosexuali, un număr mare de participanți au spus că au avut fantezii cu persoane de același sex. 59% dintre femeile heterosexule au spus că au avut fantezii prin care voiau să întrețină relații sexuale cu alte femei, în timp ce 26% dintre bărbații heterosexuali  au spus că au visat la partide cu alți bărbați

3. Relații deschise. Un număr mare de participanți au dezvăluit că ar dori să facă sex cu alte persoane dacă asta ar fi aprobat de partenerul lor. 79% dintre bărbați și 62% dintre femei visează să fie într-o relație deschisă, în timp ce 58% dintre participanți au recunoscut că s-au gândit să își privescă partenerul făcând sex cu alte persoane.

4. Sexul în public. Locația a fost una dintre cele mai mari fantezii pentru femei, iar mulți au mărturisit că vor să încerce să facă sex într-un loc public, unde există riscul să fie prinși. Unele dintre locațiile de top menționate au inclus locul de muncă, în parc sau în lift.

performax.ro5. BDSM. Potrivit rezultatelor lui Lehmiller, 65% dintre participanți și-au imaginat cum ar fi să aibă parte de un act sexual agresiv, fie sub formă de plesnit, mușcături sau picături de ceară fierbinte. Mulți au visat la cel puțin un act BDSM, în timp ce femeile au avut dorințe „puțin mai frecvente” de a renunța la control pentru a se oferi complet unui partener.

6. Profesoar/a sau elev/a neascultatoar/e – Femeile agreaza ideea de a purta un costum de scolarita pentru a defila asa in fata ta. Un rol manusa in care ea este neascultatoare, iar tu o certi si o lovesti usor cu cravasa. O palma peste fund este excitanta, pentru ca nu va fi data cu putere ci cat sa incite la obraznicie sexuala.

La SexShop.ro avem ani de experienta in a oferi clientilor nostri prezervative, creme si sprayuri pentru intarzierea ejacularii extrem de eficiente. Trateaza temporar ejacularea prematura cu fantastica noastra gama de produse si bucura-te de sex care dureaza mai mult. Toate produsele noastre pentru intarzierea ejacularii pot fi livrate gratuit* si sunt ambalate discret.

7. Voyeurismul – Femeii ii place sa priveasca pe altii in timp ce o fac. Nu ai prins-o uitandu-se la un film erotic si masturbandu-se sau sa vina dupa un anumit film la tine excitata si sa iti spuna ca te doreste? Si-ar dori sa iti aduca acasa o femeie tare, sa va lase sa faceti sex, iar ea sa priveasca de undeva din camera actul sexual?

8.Să facă sex cu fostul– În lista cu foști iubiți trebuie să există un personaj mai aparte,pe care l-ai acceptat în viața ta pentru că era tot ce nu erai tu:adică ignora regulile și trăia aventuros.

 

9. Orgasm oral- Visezică iubitul tău te răsfață cu orice ocazie cu sex oral? Bine ai venit în clubul femeilor de pretutindeni. Cel puțin,așa susțin studiile în domeniu. Femeile vor să li se facă sex oral,dar multe doar visează la asta,fiindu-le jenă să le ceară iubiților acest favor.

 

10. Sex la duş- Dacă vă mai aduceţi aminte de emisiunea „Big Brother“, înseamnă că vă aduceţi aminte şi de puţin sex la duş. Chiar dacă în ţara noastră nu au fost promovate atât de mult scenele de sex din cadrul emisiunii, în Brazilia şi Argentina foarte multe persoane prezente în casa „Big Brother“ au făcut sex la duş în faţa a milioane de oameni.

11. Partidele de dragoste filmate- Bărbaţii au multe fantezii, iar în ultimul timp tot mai mulţi masculi doresc să aibă pe telefon câteva poze sau filmuleţe cu iubitele lor dezbrăcate. Mai mult de atât, unii masculi chiar îşi doresc foarte mult să-şi filmeze actele sexuale.

 

12. Stiptease urmat de o partidă de sex

Chiar dacă nu este o fantezie foarte întâlnită în mintea bărbaţilor, intră şi ea în top. Dacă locuiţi împreună, aşteaptă-l acasă îmbrăcată sumar şi apoi fă un stiptease pe care să nu-l uite toată viaţa lui.

VIZUALIZAT 85 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More