casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

O profesoară de 34 de ani, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev de 14 ani

eurogsm.ro

- ADS -

O profesoară în vârstă de 34 de ani din Alba Iulia a fost reţinută de poliţişti din Alba Iulia pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor. Băiatul cu care a întreţinut relaţii sexuale profesoara este în clasa a VIII-a şi are doar 14 ani, potrivit adevarul.ro.

performax.ro

melimeloparis.ro

Femeia este profesoară la Şcoala Gimnazială din comuna Săliştea Inculpata a fost reţinută pentru o perioadă de 24 de ore, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia apreciind, ulterior, că cercetarea poate continua cu aceasta în stare de libertate, sub control judiciar, dar cu interdicţia de a mai merge la şcoală.

Surse din cadrul anchetei au precizat că sesizarea anchetatorilor a venit din partea reprezentanţilor şcolii. Profesoara ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minorul de trei ori în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019. Pentru fapta sa, femeia riscă pedeapsa cu închisoarea între 3 şi 10 ani de închisoare, fapta fiind agravată de faptul că minorul se afla în educarea acesteia, respectiv îi era profesoară la şcoala respectivă.

 

VIZUALIZAT 21 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns