Ameninţare cu BOMBĂ la sediul Provident din Bucureşti

0

provident-imprumuturiO clădire de birouri din Bucureşti, aflată pe Calea Şerban Vodă, a fost evacuată, joi, în urma unei apel de ameninţare cu bombă, făcut la 112 de către o femeie. Autorul ameninţării cu bombă de la clădirea Provident a fost prins deja de poliţişti, bărbatul fiind găsit la domiciliul său dintr-o comună din judeţul Prahova, în stare de ebrietate.
Clădirea de birouri în care se află sediul IFN Provident din Bucureşti, aflată pe Calea Şerban Vodă, a fost evacuată, joi, în urma unei apel de ameninţare cu bombă, făcut la 112 de către o femeie, la faţa locului deplasându-se specialiştii Serviciului Pirotehnic al Poliţiei Române, care face verificări în clădire, arată news.ro.
„Există un apel la 112 în jurul orei 17.30. La faţa locului s-a deplasat Serviciul Pirotehnic, au evacuat clădirea, se fac verificări, deocamdată nu s-a confirmat nimic, suntem în pline verificări”, a declarat comisarul şef Ramona Dabija, şeful biroului de presă al Poliţiei Române.
O parte dintre poliţiştii implicaţi în anchetă fac verificări în clădire ca să stabilească dacă există materiale care să prezinte vreun risc, iar o altă parte a poliţiştilor au declanşat o anchetă pentru identificarea femeii care a sunat la 112. Aceasta a anunţat că este o bombă „în clădirea Provident”

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*