Breaking news: Bianca Drăguşanu a ajuns de urgenţă la spital!

0

Bianca_Dragusanu_xxxÎnsărcinată în şapte luni, Bianca Drăguşanu şi-a pus sarcina în pericol. Zilele trecute, ea a căzut şi a mers de urgenţă la doctor, pentru a se asigura că bebeluşul ei este în afara oricărui pericol.

Vestea că Bianca Drăguşanu este însărcinată a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că ea a dat vestea în trimestrul doi, mărturisind că a peferat să nu vorbească despre faptul că va fi mamă pentru că, datorită afecţiunilor medicale, a avut risc ridicat de avort. Extrem de emoţionaţi, ea şi Victor Slav au pregătit deja  camera fetiţei, pe care o vor boteza Sofia. Vedeta va deveni mamă în luna septembrie şi, aşa cum e normal, a început să se simtă din ce în ce mai obosită. Cu toate acestea, ea are acelaşi program agitat şi petrece cea mai mare perioadă a timpului la atelierul de croitorie pe care îl deţine.
A căzut într-un moment de neatenţie!
Zilele trecute, pe fond de oboseală, Bianca Drăguşanu a avut un moment de neatenţie, care ar fi putut avea consecinţe grave. Mai exact, ea a căzut şi a tras o sperietură zdravănă. Pentru a se asigura că bebeluşul ei este înafara oricărui pericol, blondina a mers de urgenţă la medic şi s-a calmat doar atunci când a aflat că totul este sub control.
Cu toate acestea, medicul ginecolog i-a recomandat să ăşi scurteze programul de muncă şi să petreacă mai mult timp acasă, odihnindu-se:”Sper să treacă timpul cât mai repede, pentru că sunt nerăbdătoare să îmi văd copilul. Sunt emoţionată. Aceste şapte luni au fost destul de dificile pentru mine, însă, mă bucur că am reuşit să depăşesc toate obstacolele. Mi-a fost rău, nici acum nu mă pot odihni. Nu mai am aceeaşi energie ca înainte, însă muncesc la fel de mult, nu am ce să fac, nu îmi pot abandona proiectele, pentru că am muncit foarte mult pentru ele”, a declarat Bianca Drăguşanu, pentru CANCAN.ro.
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*