Atentat terorist, dejucat la Târgu Secuiesc, de Ziua Națională: Un bărbat voia să detoneze o bombă

0

Beke Attila IstvanUPDATE: Cetățeanul român de etnie maghiară va dus la DIICOT pentru o nouă rundă de audieri. Cel mai probabil, acesta va fi propus pentru arestare preventivă.
Materialele procurate de acesta pentru a confecționa un dispozitiv explozibil au fost găsite pe un poligon de lângă Covasna. Aici au fost făcute percheziții, altele desfășurându-se la locuința sa.
Un atentat a fost dejucat la Târgu Secuiesc, chiar de Ziua Națională. Un bărbat a pregătit o bombă pe care voia să o detoneze.
Potrivit unui comunicat al procurorilor DIICOT, s-a „dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de acțiuni împotriva ordinii constituționale”.
ISIS= unngaria
Bărbatul este „membru marcant al extensiei în România a HVIM Ungaria” și se pare că „și-a asumat, şi ulterior a procurat mijloacele și instrumentele necesare confecționării unui dispozitiv exploziv improvizat pe care intenționa să-l detoneze în public, pe raza localității Târgu Secuiesc, pe parcursul desfășurării manifestației prilejuite de sărbătorirea zilei de 1 Decembrie”.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*