Avocați experți în dreptul penal al afacerilor

0

Avocații – persoanele care îți rezolvă disputele de natură legală

Un avocat se poate specializa pe o anumită arie de expertiză sau pe mai multe. De exemplu, există avocați experți în drept civil sau în dreptul familiei. De obicei, avocații sunt experți în mai multe arii de expertiză.

Un birou de avocatură din București, Buju Stanciu & Asociații, au o întreagă echipă de experți. Ariile de expertiză în care profesează sunt:

 1. criptomonede și tehnologie blockchain;
 2. protecția datelor cu caracter personal;
 3. dreptul familiei;
 4. dreptul penal;
 5. avocat dreptul muncii
 6. start-upuri și investiții;
 7. drept imobiliar etc.

Avocații sunt acele persoane care te ajută să îți rezolvi un conflict de natură legală. Dacă te afli într-o dispută cu cineva sau cu o instituție, soliciți ajutorul unui avocat.

Cum poate un avocat să te ajute în diverse situații care implică consultanța juridică? Vom discuta despre câteva situații de ordin legal des întâlnite.

Criptomonede: investiții și acte de vânzare-cumpărare

Criptomonedele au devenit un larg punct de interes și în România. Multe persoane își doresc să achiziționeze monede virtuale sau să investească în ele. Care este rolul unui avocat expert criptomonede în toată această situație?

În primul rând, un avocat îți oferă consultanță cu privire la specificul monedelor virtuale. Aici intră detalii despre diferite tipuri de monede cripto, despre cum se poate investi în ele și altele. Fiind un tip de investiție relativ nouă, expertiza unui avocat îți poate prinde foarte bine în unele momente.

Protecția datelor cu caracter general: este importantă cunoașterea ei?

GDPR-ul reprezintă o modalitate prin care datele personale ale unei persoane sunt securizate. Violarea acestor date reprezintă un sacrilegiu din punct de vedere juridic. Încălcarea normelor în vigoare poate fi aspru pedepsită de către organele juridice. Un avocat expert îți poate spune mai multe despre acest GDPR.

Protecția datelor cu caracter personal se aplică în mai multe instanțe. De exemplu, atunci când se cere participarea unor persoane la un studiu de caz, ei își dau acordul. Datele lor personale pot fi prelucrate doar cu acordul lor. Dacă nu se întâmpla aceasta, poți fi dat în judecată.

Start-upuri: cum te poate ajuta un avocat?

Mulți tineri visează să devină antreprenori. Aceștia strâng bani, obțin fonduri, fac un întreg plan de afaceri. Cu toate că inițiativa este una bună, pot apărea obstacole și dificultăți. În unele cazuri, un avocat se poate dovedi a fi un punct de sprijin necesar.

Când vine vorba de start-upuri, un avocat se poate ocupa de mai multe aspecte. El poate să te ajute cu stabilirea unor puncte de plecare. În general, el se ocupă de acte care implică accesarea unor fonduri sau asistă la negocieri și multe altele.

Tehnologie blockchain: aspecte pe care doar un avocat le cunoaște

Tehnologia blockchain se leagă foarte mult de investițiile în criptomonede. Din acest motiv, consultanța juridică a unui avocat expert contează. În cazul în care ești interesat de monedele cripto, s-ar putea să te intereseze și tehnologia blockchain.

Un avocat expert îți prezintă detaliile care te interesează cel mai mult legat de un anumit domeniu. În cazul tehnologiei blockchain, avocatul tău va fi nevoit să fie expert în monedele virtuale. Consultanța juridică din această categorie se aplică persoanelor interesate de cumpărarea monedelor cripto sau a celor care investesc în ele.

Avocații sunt persoane importante în societatea noastră

O dispută personală sau de natură legală poate fi rezolvată prin intermediul unui avocat expert. Un avocat este necesar să activeze în societatea de astăzi. Ariile lui de expertiză includ:

 • criptomonede și tehnologie blockchain;
 • protecția datelor cu caracter personal;
 • dreptul familiei;
 • dreptul penal;
 • start-upuri și investiții;
 • drept imobiliar etc.

Când ești într-o situație dificilă, nu o confrunta de unul singur. Un avocat îți poate fi alături și să rezolvați situațiile dificile împreună. Un avocat îți poate fi atât ghid, cât și prieten. Oricând ai de-a face cu probleme de natură legală, nu ezita să apelezi la un avocat.

4 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*