Balerina din biroul Premierului Sorin Grindeanu

0

Sorin Grindenau, propunerea Coaliției PSD-ALDE pentru fruncția de prim-ministru, are în cabinetul său parlamentar o jună balerină, fără nici un fel de studii de specialitate.
Anul trecut, pe site-ul specialarad.ro a fost făcut „portretul” tinerei balerine. Sorin Grindeanu s-a lăsat pe mâna acestei dansatoare pentru declarațiile sale politice. Roxana Ștefania Dinu (25 de ani), dansatoare profesionistă, a „aterizat” la cabinetul parlamentar al lui Grindeanu, imediat după ce PSD-istul a ajuns ministru pentru Societatea Informațională.
sexy consiliera sorin grindeanu roxana
Roxana Ștefania Dinu este balerină profesionistă
Foto: cotidianul.ro
În februarie 2015, proaspăt numit șef peste serviciile de comunicații din România, pe Grindeanu nu l-au mai satisfăcut cei patru consilieri pe care îi avea la biroul parlamentar și a considerat că mai are nevoi de unul, respectiv de Roxana Ștefania Dinu. De profesie balerină, aceasta ar fi ajuns peste noapte consilier parlamentar.
vibratoaredelux.ro
„Eu mă ocup de declarații politice, studii documentare, pregătesc materiale, propuneri legislative”, a spus Roxana Dinu, citată de specialarad.ro.
Potrivit aceleiași surse, Grindeanu a recunoscut că balerina i-a fost consilieră și a precizat că aceasta a lucrat cu conveție civilă, la fel ca ceilalți patru angajați de la cabinetul parlamentar.
Va primi sexy consiliera lui Sorin Grindeanu vreo funcție în guvern?

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*