Cele mai bune 8 masti de par care iti ingrijesc si iti trateaza podoaba capilara

0

Toate fetele visează la un păr lung și bogat , însă nu fiecare reușește să obțină asemenea rezultate.Există câteva pricini, predispoziția genetică pentru o creștere lentă, lipsa vitaminelor necesare și îngrijirea proastă a părului.Vă propun 8 măști care vă vor ajuta să înlăturați aceste probleme.

1. Masca pe bază de roșii. Această mască stimulează creșterea părului.Decojiți roșiile proaspete și dați-le printr-o răzătoare.Aplicați masca pe scalp și înlăturați-o peste 15-20 de minute.

 
2. Mască cu suc de ceapă. La aplicarea zilnică a acesteia timp de 2 săptămâni , vă garantam creșterea rapidă a părului.Luați 2 linguri de suc de ceapă , 1 lingură de coniac și 6 linguri de infuzia rădăcinii de ricin.Amestecați toate ingredientele și amestecați-le pe toată suprafața scalpului.Acoperiți părul cu folie alimentară , iar după o oră , spălați-l cu șampon.
 
 
3. Mască cu miere de albini.Pentru a spori creșterea părului , vă recomand să aplicați zilnic această mască.Luați o lingură de miere, 1 lingură de coniac și un gălbenuș.Bateți amestecul până la omogenizare și aplicați-o pe toată lungimea părului.Acoperiți părul cu folie alimentară și după 1h înlăturați masca.
 
4. Mască din vitamine. Amestecați în proporții egale ulei de in , ulei de ricin și conținutul a 20 de capsule de vitamina A și E.Aplicați această mască la rădăcina firului de păr.Acoperiți părul cu folie alimentară și după 1h spălați părul.Pentru un efect mai bun, e necesar să aplicați masca de x3 ori în săptămână.
 
5. Masca din praf de muștar. Această mască accelerează procesul creșterii părului.Luați 200 ml de chefir, un gălbenuș și 1 lingură de praf de muștar.Frecați scalpul cu acest amestec și lăsați-l pe păr pentru 40-60 de minute.Pentru a obține un efect mai bun , e necesar să o aplicați zilnic, timp de 1 lună.
 
6. Mască cu drojdii din bere.Amestecați 200 ml de bere și 2 gălbenușuri.Repartizați masca pe toată lungimea părului și acoperiți-vă părul cu folie.O puteți înlătura după 1h.
 
7. Masca din uleiuri.În componența acesteia intră uleiul de măsline, uleiul de ricin și uleiul de cocos.Trebuie să le amestecați în proporții egale și să o aplicați la rădăcina firului de păr.Masați scalpul timp de câteva minute și acoperiți părul cu o peliculă.După 1h spălați părul cu apă ce conține suc de lămâie.
vitamix.ro
8. Mască cu boabe de pătrunjel. Semințele de pătrunjel e un depozit de vitamine, microelemente și acizi grași.Obțineți un praf din acestea și aplicați-l la rădăcina părului.Repetați procedura de x2 ori pe săptămână.
 
După aplicarea acestor măști părul va deveni mai mătăsos și va crește mai rapid deoarece va primi cantitatea necesară de micro și macronutrienți.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*