Amesteca suc de lamaie cu ulei de masline si ficatul tau va intineri cu 10 ani

0

Amestecă suc de lămâie cu ulei de măsline și ficatul tău va întineri cu 10 ani – Puţin mai mare decât o carte obişnuită, ficatul nostru minunat ştie totuşi să realizeze simultan mai multe operaţii şi reacţii chimice decât ar fi capabile cele mai moderne şi mai mari laboratoare, calculatoare sau uzine chimice.

Acţiunile biologice ale ficatului, ca şi participarea sa la manifestările noastre vitale sunt ceva mai importante chiar decât cele ale inimii. În numai o zecime de secundă, el este capabil să efectueze fără greşeală câteva sute de transformări chimice simultan. De el depind în mod direct digestia noastră, calitatea sângelui, bogăţia memoriei şi forţa musculară.

Ficatul are deci un rol foarte important în viaţa intimă – şi total necunoscută de fiinţa umană obişnuită – a corpului nostru fizic care este un microcosmos în miniatură. De acţiunile sale complexe depind fără îndoială atât sănătatea cât şi viaţa noastră. Sanatatea noastra este afectata de toxine. Aerul este toxic,alimentele sunt toxice,pana si apa este toxica.Toate aceste toxine sunt preluate de ficat.
20 de semne ale unui ficat afectat: lipsa energiei; dureri de cap sau migrene; probleme digestive; dureri musculare; afectiuni ale creierului;insomnie; dezechilibru hormonal; boli autoimune; infectii ale pielii,cum ar fi acneea; depresie; alergii; inflamatii; respiratie urat mitrositoare
oboseala; sensibilitati chimice; diabet; vindecare lenta a ranilor; tensiune arteriala ridicata; probleme cu vezica urinara
constipatie. Daca suferiti de aceste afectiuni aveti nevoie de o detoxifiere rapida a ficatului. Exista mai multe metode naturale pe care le poti faca acasa si nu sunt deloc costisitoare.
Remediul care vrem sa vi-l recomandam este usor de preparat si contine doar doua ingrediente. Acestea protejeaza si curata in mod eficient ficatul.
Ai nevoie doar de o lamaie si ulei de masline. Aceste doua ingrediente sunt foarte puternice atunci cand le amesteci si reusesc de minune sa ajute ficatul si sa il detoxifieze. Aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Sucul de la o jumatate de lamaie. 2 linguri de ulei de masline extra virgin presat la rece. Se amesteca sucul de lamaie cu uleiul de masline intr-o ceasca.Acest amestec se consuma zilnic.
vegis.ro Proprietatile si efectele sucului de lamaie asupra ficatului. Lamaia contine cantitati mari de vitamina C,unul dintre cei mai puternici antioxidanti din corp,de fapt este considerat “mama tuturor antioxidantilor”.Vitamina C protejeaza celulele de bacterii,virusi si toxine.
Lamaia este foarte buna la digestie,dar reuseste de minune sa curate si ficatul.Unele alimente nu pot fi digerate usor,de aceea ele pot “coti” drumul prin fluxul sangvin si apoi la ficat.Consumul de lamaie va ajuta sa digerati mai usor alimentele.
Conform unui studiu din 2002, publicat in European Journal of Nutrition, lamaia va ajuta in cazul in care aveti nivelul colesterolului si ficatul marit. Consumul de coaja de lamaie ii ajuta foarte mult pe cei care au ficatul marit.
Uleiul de masline. Uleiul de masline lubrifiaza sistemul intern si regleaza miscarea intestinului.Consuma ulei de masline in mod regulat pentru a alunga toxinele daunatoare din corpul tau.
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*