Cetăţenii trebuie să fie conştienţi că poliţia CORUPTA trebuie respectată

0

Prin depunerea jurământului pentru funcția de ministru al afacerilor interne îmi asum, cu deplină responsabilitate şi cu siguranță, un număr de măsuri pe care să le duc la îndeplinire, cu impact și deosebită importanță pentru fiecare dintre structurile MAI.
Mandatul de ministru mă onorează și mă responsabilizează în egală măsură! În experienţa profesională de 4 ani ca subprefect si prefect am avut ocazia să întâlnesc nenumărate cazuri în care, deși le sunt recunoscute drepturile și obligațiile, aportul lucrătoritor MAI la siguranța cetățeanului este minimalizat în societate.
 

Cine sunt polivivacredit.roțiștii corupți din ROMANIA

 

Normalitatea într-o societate modernă este ca fiecare dintre noi să recunoască meritele celuilalt, indiferent că vorbim de datoria morală sau profesională a celui pe care trebuie să îl apreciem. Polițistul, pompierul, jandarmul sau oricare alt angajat al oricărei structuri din acest minister au o imagine ușor greșită în ochii cetățeanului. Să nu uităm că polițistul, pompierul, jandarmul etc., poartă uniformă pentru că în primul rând este un om al unui serviciu public și pentru că au datoria de a proteja cetățeanul, chiar dacă această protecție înseamnă sancționarea oricărei încălcări a legii.

 

Polițistă violată de un profesor universitar

Cu toate astea, prioritatea zero a Ministerului Afacerilor Interne va fi reprezentată de creșterea gradului de siguranţă al cetăţeanului și când spun acest lucru, este o temă extrem de actuală, vedem cu toții tot ceea ce se întâmplă în Europa actuală, vedem tot ceea ce se întâmplă în lume (atentate și atacuri teroriste) și prin creșterea gradului de siguranţă doresc să acopăr toate componentele ce însumează siguranța cetăţeanului. Iar pentru asta sunt multe aspecte care nu trebuie să fie neglijate! Orice abuz va fi sancţionat, dar în aceeaşi măsură, cred că e timpul ca cel care poartă uniformă să fie respectat şi să respecte! Legea şi semenii.
Aşa să-mi ajute Dumnezeu!
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*