Cifrele sunt umflate, ne vor în casă pe toți pentru a provoca o criza mondială și noi reguli ca să ne conducă ca pe oi

0

“Am lucrat în Italia în peste 25 de spitale, repet, SPITALE nu secții(săli de operații, ATI, urgente, ambulanță, chirurgie, Cardiologie, etc, etc,…)atât private cât și de stat. Cunosc foarte bine capacitatea sistemului medical italian. Tot ceea ce vedeți zilele astea, cifrele infectatilor, cifrele morților sunt practic IMPOSIBILE.

O sa va explic și citiți cu atenție… :

– pentru o cezariana făcută în urgență noaptea eram chemați de acasă 6 persoane(2 chirurgi ginecologi, instrumentist, anestezist, nurs de anestezie, infirmiera). Daca se întâmplă un alt caz de urgenta, mai erau chemați de acasă încă 4 persoane.
Doua urgente = 10 oameni, care a doua zi nu mai lucrau sau rămâneau toată dimineața și atât. În afara de cei 10 oameni mai veneau de pe secție un medic pediatru, o moasa, o infirmiera. 13 pentru doua cezariene.
Dacă mai venea un accidentat sau altceva,… era belea, trebuia transferat la un alt spital, sau se făceau echipe improvizate. V-am vorbit de 3 cazuri. Mai oameni buni, ăștia vorbesc de mii de persoane intubate, 20 000 de persoane infectate.
La 20 000 de persoane ai nevoie de circa 5000 de personal medical pe FIECARE Tura.

ÎN PLUS! NU EXISTA AȘA CEVA!

Fizic, efectiv nu se poate. Sa intubezi o persoana ai nevoie de oameni competenți, nu orice fel. Ar înnebuni personalul medical, ar fugi, ar demisiona.

Un echipament de Izoleta, DOAR UNUL costa 300-400 de euro.

Nimeni nu-și da seama în ce hal s-ar fi contaminat lumea? 5 bolnavi în plus la urgențe dau totul peste cap. Numai cine lucrează știe.
În plus, toată lenjeria unui contaminat trebuie aruncată în cutii pentru reziduuri speciale, (pijamale, materiale folosite, tacâmuri de unica folosință) iar de la colectare și pana la predare este manipulat de personal necalificat…. și ar fi vorba de tone.
Când intri într-o secție de acel gen, de la Doamna Doctor cu halatul în vânt și pana la infirmiera și cea care vine cu borșul, ar pleca virusul logaritmic la un milion de persoane. În plus, sa te îmbraci și sa te dezbraci și sa te plimbi sau sa lucrezi în maniera de asepsie totală este capabil doar 5% – 10% din personalul medical din fiecare spital, restul…., vai de capul meu câte am văzut… Contează în ce ordine te îmbraci, unde calci, cum te dezbraci, cum te speli, cum te miști…. NU EXISTA ASA CEVA!

Cifrele sunt umflate, ne vor în casă pe toți pentru a provoca o criza mondială și noi reguli ca să ne conducă ca pe oi.

Ați văzut ce haos a fost în Colectiv pentru 60 de morți??? Cum sa fie 368 de morți în 24 de ore? Minciuni de subjugare.
În plus, am vorbit cu foști colegi din Italia, NIMENI NU A VĂZUT NICIUN CAZ, CI DOAR DIN AUZITE. Cum mama dracului asta? Ca sa se facă fata la minciunile astea, Italia ar fi avut nevoie peste noapte sa suplimenteze personalul ultracalificat cu cel puțin 100 de mii de cadre specializate(pentru-ca oamenii lucrează în 3 schimburi, nu non stop).

PACIENȚII POT FI INTUBATI DOAR DE ANESTEZIȘTI ȘI MEDICII DE LA URGENTE.

Cei intubati, pot fi urmăriți doar în ATI, acolo sunt ventilatoare mecanice. Pot da detalii la infinit. NU ESTE POSIBIL O GOANGA DE GENUL.

Nu exista în toată Italia 20 000 de locuri libere în ATI.

În 2010 am stat un week-end(vineri-luni) întreg în sala de operații cu un pacient intubat deoarece nu aveam locuri în ATI și nu am găsit nici la spitalele din jur. Sa spună cui vor ei de mii de locuri, nu mie! Ați înțeles? Dar ceilalți bolnavi? Celelalte urgente? Ne baga în casa pentru interese politice, criza economica de care vor profita băncile și FMI.

Personalul medical are nevoie de liniște, de somn.

Nu-mi vine sa cred ca toți latră fără un minim de cunoștință medicala. NU ESTE POSIBIL. Unde este acum legea protejării datelor personale? Ai noștri încă nu știu ce sa facă. Italienii, cu siguranță au gândit-o de au făcut-o așa groasa. Nu m-aș mira ca vaccinul sa coste 1000 de euro/ bucata × 20 milioane de oameni……, faceți voi un calcul…

La revoluție au murit vreo 800-1000 de oameni și părea ca a murit jumătate de Românie.

Ați văzut când se răstoarnă un autocar câte ambulante vin și de la câte spitale? Cifrele din Italia nu sunt posibile, ele au un scop precis și înfiorător bine știut de marile puteri.
Dat fiind faptul ca toate televiziunile urlă efectiv “Au murit atâția, vaai…., noi cazuri” – încontinuu…., se deduce clar ca este o mare goanga! Apropo, Italia nu a făcut nicio angajare masiva de personal și nici nu au apelat la voluntari. Este de râs…., mna…, fiecare crede ce vrea…., eu v-am spus ADEVĂRUL, REALITATEA. Nu va mai fac alte calcule….

Ca sa faci atâtea mii de teste, voi va închipuiți în ce hal trebuiau sa lucreze laboratoarele?

Degeaba explic…, eu știu ce spun…, uneori un pacient îți “mănâncă” 4-5 ore la 2-3 persoane pe tura când este decompensata. MINCIUNI, MINCIUNI MARI. Este rușinos ce se întâmplă. La orice afecțiune la plămâni se fac raze…., ma opresc căci chiar ma enervez. Nu știu de ce la TV apar doar politicienii sa dea detalii….!?
Va dați seama că dacă ar fi ceva real, ați vedea doar oameni de știință ÎNGROZIȚI? ACEST VIRUS EXISTA(este un virus indus cu acțiunea omului, nu un ciclu normal de mutație) , DAR ERA CUNOSCUT DINAINTE ȘI ESTE CONTROLAT ȘTIM NOI DE CINE…., de cei care aduc democrația în toată lumea! ”

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*