pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

RESPECT: Gigi Becali! A sărit în ajutorul unui om care a leșinat pe stradă.

eurogsm.ro

- ADS -

Gigi Becali (61 de ani) a dat dovadă de spirit civic, zilele trecute, atunci când a ajutat o persoană aflată în pericol. Latifundiarul din Pipera a oprit brusc bolidul de 300.000 de euro, a tras pe dreapta pe trotuar și a sărit în ajutorul unui bărbat care leșinase în plină stradă.

Gigi Becali a coborât rapid din mașină și s-a dus să îl ajute pe bărbat, vizibil îngrijorat de starea acestuia. A scos o apă din portbagajul Bentley-ului și a încercat să îl facă să își revină. Scenele surprinse de fotoreporterii Click! s-au petrecut pe o stradă din cartierul Pipera.

Patronul FCSB a sunat imediat la 112, pentru a cere ajutor. A stat minute în șir alături de acesta, fără să îi pese că s-ar putea să se pună chiar pe el în pericol, având în vedere că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus. Gigi Becali nu a plecat de lângă bărbat nici când au venit paramedicii, care i-au acordat primul ajutor victimei.

În cele din urmă, bărbatul s-a dezmeticit și a reușit să se ridice, fiind ajutat de medicii de la SMURD și de niște jandarmi care s-au aflat în apropiere. Omul de afaceri a stat de vorbă cu el până când acesta a fost luat cu salvarea și transportat la spital.

VIZUALIZAT 2 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns