Codrin Ştefănescu, Sa rupeti capul mitingistilor din tara!!

0

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, incearca sa organizeze o contramanifestatie a PSD la Bucuresti. Potrivit unor surse politice citate de Valcea24, el a cerut liderilor PSD locali sa fie identificati 100 de tineri de la cluburile din judet pentru a face deplasarea la Bucuresti.
Secretarul General al PSD a contactat mai multi fosti si actuali lideri al PSD, pe fondul tensiunii cauzate de ordonantele guvernului Grindeanu si a riscului ca manifestantii din Bucuresti sp ia cu asalt sediile PSD.

Stefanescu ar conta si pe oameni trimisi de fostii presedinti de CJ pesedisti Bunea Sancu de la Braila si Nicusor Constantinescu de la Constanta, care au fost anchetati de Directia Nationala Anticoruptie.
De altfel, Codrin Stefanescu a lansat un sondaj pe pagina sa de Facebook in care ii intreaba pe sustinatorii partidului daca si PSD ar trebui sa realizeze un miting „cu adevarat urias”, pentru „salvarea” Romaniei. „Sondaj! Credeti ca ar trebui sa organizam si noi un miting de sustinere? Un miting pentru libertate, drepturi si normalitate? Un miting pentru salvarea Romaniei din ghearele acestui sistem odios? Unul cu adevarat urias pentru apararea votului nostru din 11 decembrie si pentru democratie? Rog sa raspundeti cu DA sau Nu”, a scris Codrin Stefanescu
Intrebarea sa a starnit numeroase reactii din partea internautilor. Printre acestia, multi dintre alegatorii social-democratilor se arata favorabili unor actiuni radicale impotriva persoanelor care protesteaza la nivel national. „Sa rupeti capul mitingistilor din tara”, il indeamna o femeie.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*