Cum să începi anul în mod bio!

answear.ro

Toată lumea își face planuri la început de an despre cum să își îndeplinească anumite obiective sau cum să aibă un stil de viață mai sănătos. Nu întotdeauna este ușor să materializezi toate ideile constructive propuse la început de an și uneori ai nevoie de ajutor pentru a menține traiectoria stabilită.

Pentru a te ajută să îți îndeplinești planurile propuse, îți punem la dispoziție câteva sfaturi #bio pentru a începe un an nou mai sănătos, iar organismul tău să poată funcționa la capacitatea maximă, oferindu-i totodată și un boost de energie:

    1. Energizează-te cu fructe bio

vegis.ro

Pentru a-ți recăpăta vitalitatea, ar fi bine să consumi fructe #bio sub orice formă, pentru un plus de energie și un conținut mare de nutrienți benefici în special în această perioadă a anului. Fructele sunt, de asemenea, resurse importante de vitamine, minerale și antioxidanți, care ajută la protecția celulelor și, desigur, a întregului organism.

Dacă ți-ai propus ca în acest an să începi o dietă, trebuie să știi că fructele sunt esențiale deoarece conțin puțin zahăr (zmeură, căpșuni și piersici), multe fibre (măceșe, nuci verzi, fructul pasiunii), scad colesterolul (avocado) și au multe proteine (caise uscate, prune, struguri).

  1. Gustările dintre mese

În ultima perioadă, toată lumea a abuzat de aceste mici gustări dintre mese, bucurându-se în special de ceva dulce. Trebuie să știi că nu este necesar să renunți la aceste gustări! Tot ce trebuie să faci este doar să înlocuiești ciocolata cu o gustare mult mai sănătoasă și mai sățioasă, cum ar fi batoanele din cereale #bio. Acestea îți vor da energia necesară pentru întreaga zi, oferindu-ți toate vitaminele de care ai nevoie. Te poți bucura de aceste gustări atât la birou, cât și dimineața atunci când ești în întârziere.

  1. Renunță la obiceiurile nocive

Dacă ți-ai propus să renunți la un obicei pe care îl consideri nociv pentru tine, trebuie să știi că cel mai realizabil mod este crearea unui plan de acțiune și reflectarea asupra obiceiurilor care te-au împiedicat în trecut să nu îți îndeplinești ceea ce ți-ai propus. Dacă ai mai încercat metode prin care scopul tău era aproape realizat, poți schimba doar strategia de abordare.

  1. Fii activ!

Toată lumea știe că activitatea fizică menține organismul sănătos. Cu efecte benefice asupra sănătății fizice, dar și a celei mintale, sportul te ajută să înaintezi în vârstă în mod inteligent. Sângele pus în mișcare păstrează creierul într-o formă bună, astfel că orice activitate mentală pe care o desfășori va fi realizată cu o mai mare ușurință.

  1. Dormi suficient

Lipsa celor 6-8 ore de somn pe noapte atrage un risc de 50% mai mare de a dezvolta probleme cerebrale. Epuizarea nu va întârzia să apară și echilibrul de la nivelul sistemelor organismului va cauza dereglări hormonale, de apetit, cardiovasculare și slăbirea sistemului imunitar.

VIZUALIZAT 8 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More