CUTREMUR/Cum a dispărut Ponta din DOSARUL „Sex cu MINORE la PSD”!

0

ioana-simona-dancus-aDezvăluiri șocante despre dosarul din care Ponta a fost evaporat pentru a fi șantajat discret de Băsescu! În anul 2010 numele lui Victor Ponta a apărut iniţial într-un dosar de prostituție. După cîteva zile, când presa a început să afle că sunt mai multe nume de politicieni, ca şi în cazul Dosarului Duicu, numele lui Ponta a dispărut, brusc, din rechizitoriu. Au rămas, în schimb, fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi Robert Negoiţă, primarul de la Sectorul 3. Ambii, promovaţi de fostul preşedinte al PSD pentru aceste funcţii.
Iată ce dezvăluiri face acum avocatul Florin Ghiulbenghian, cel care, alături de fosta noră a lui Măgureanu, Alina Petre, a depus la DNA denunțuri care vor arunca în aer scena politică. Pe lângă ceea ce veți citi mai jos adăugăm faptul că dosarul din care a fost evaporat Penalul aka Gaby se judecă și acum la Tribunalul Ialomița, la Slobozia. Iar Bănicioiu și Negoiță au fost la mai multe ședințe de judecată. Și încă un amănunt. La momentul declanșării operațiunii, șef al DIICOT era actualul candidat la șefia Parchetului General, Codruț Olaru.
1. A existat un ofiter SRI care coordona activitatea de cercetare penala din acest dosar si raporta direct lui Daniel Moldoveanu. Ulterior a fost promovat si a devenit general.
2. Pe plan extern nu au reusit sa detina controlul, SIE a refuzat sa marseze la operatiunea de santajare a lui Ponta.
3. Dosarul s-a judecat in regim „secret”, primul astfel de dosar de protitutie, astfel incat „consumatorii” celebri precum Negoita si Banicioiu sa nu fie inregistrati de presa.
4. Desi mai multe fete l-au indicat pe consumatorul „Gaby” ca fiind Victor Ponta, acesta nu a fost nici macar audiat.
5. Desi Robert Negoita a recunoscut ca a platit fete, inclusiv minore, pentru a se culca cu sefii lui din partid, nu a fost pus sub acuzare pentru „favorizarea prostitutiei” sau „oferirea de foloase necuvenite” in vederea obtinerii de functii politice. Nu glumesc, discutati cu un avocat si veti vedea ca Sova este acuzat ca a oferit lui Ponta bani pentru a fi pus ministru cu 2-3 -4 ani inainte de a se ajunge la guvernare.
6. Politia romana nu a colaborat cu politia altor state in acest caz (Austria, Italia, Turcia, etc.) deoarece s-ar fi transformat acuzatiile din proxenetism (deci cu o pedeapsa mica pentru faptuitori) in trafic international de carne vie, inclusiv cu minore.

PSD-istul Adrian Ionescu recrutezează fete pentru videochat

Victor Ponta, sex cu minore.

În urma dezvăluirilor unei tinere care a refuzat să depună plângere împotriva liderului PSD pentru corupere de minore, deși avea 17 ani la data la care a întreținut relații sexuale contra cost cu actualul candidat la preşedinţie. Victor Ponta se prezenta cu numele ”Gabi”, încât să nu fie recunoscut, deși este evident că nimeni nu-l putea crede câtă vreme este o persoană publică extrem de cunoscută. “Robert mi l-a prezentat ca fiind un anume Gabi, şoferul său. După câteva întâlniri mi-am dat seama că era altcineva dar am continuat prin a vorbi cu el cu acelaşi prenume”. Tânăra mai susținea că a primit cadou de la Victor Ponta chiar și un telefon mobil, iar în urma aventurii lor, a cunoscut și alți pesediști și oameni de afaceri tot pe filiera de proxenetism a lui Robert Negoiță, printre care Nicu Bănicioiu (aventură la Constanța cu ocazia organizării concursului Miss TSD – Tineretul Social Democrat – 2008). Robert Negoiță fiind cel care a ”inițiat-o” în această afacere. Bănicioiu, din mărturiile tinerei, nu a plătit-o după raportul sexual, fapt care a creat un scandal interior între cei doi lideri, Negoiță fiind nevoit să plătească în locul lui Bănicioiu.
ioana-simona-dancus-b
”Gabi” apare în stenograme
Partidele de sex dintre domnișoara care a făcut mărturisirile pentru ziarul Puterea acum ceva timp, costau câte 100 de euro. Fetele făceau parte din agenții de modă, cele două care livrau femei pentru politicienii din PSD și oameni de afaceri fiind patronul agenției de modelling Star Models este cel care a intermediat aventura lui Victor Ponta, zis ”Gabi” cu una dintre fete, potrivit rechizitoriului DIICOT. Potrivit stenogramelor, ”Gabi” este un prieten de-al lui Robert Negoiță. Iată o discuție purtată între Ion Valeriu Tămârjan și domnișoara X:
 
Sursa: comisarul

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*