Neculai Onțanu, și avocata Loredana Radu, arestați pentru 30 de zile

0

loredana raduNeculai Onțanu, primarul sectorului 2, va sta 30 de zile în spatele gratiilor. Astfel, edilul, alături de avocata Loredana Radu, trebuie să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție de domiciliu.
Cel mai probabil, cei doi vor ataca decizia instanței.
Anterior, cei doi inculpați au fost reținuți 24 de ore, iar după expirarea mandatului, joi după amiază, aceștia au așteptat decizia în libertate.
Joi, la ieșirea de la Curtea de Apel București, Onțanu a refuzat să dea declarații în fața jurnaliștilor, precizând doar că are încredere în justiție.
Onțanu a fost reţinut miercuri de DNA, acesta fiind acuzat că a primit mită un teren de 1.500 mp, situat pe strada Barbu Văcărescu din București, pentru a facilita reconstituirea dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri din Sectorul 2, care aveau o suprafață totală de aproape 84.000 metri pătrați.
 
In 2010 a fost un an foarte bun pentru Loredana Radu. Aceasta a devenit nu doar doctor in stiinte militare si informatii la Academia Nationala de Informatii a SRI, ci si locotenent colonel in rezerva in Ministerul Apararii Nationale. De ambele reusite este responsabil Gabriel Oprea. Pentru prima, din postura de profesor universitar, coordonator de doctorate, pentru cea de-a doua, din pozitia de ministru al Apararii Nationale. Si sotul Loredanei Radu, Vasile Dragos Radu, a fost avansat de Oprea, insa doar la gradul de maior in rezerva.
 
 
Neculai Onțanu
În martie 2007, primarul Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onțanu, a fost avansat, în cadrul unei ceremonii găzduite de Cercul Militar Național, la gradul de colonel în rezervă printr-un ordin al ministrului Apărării . Printr-un decret prezidențial din 1 decembrie 2008, Neculai Onțanu a fost înaintat în gradul de general de brigadă în rezervă (cu 1 stea) în Ministerul Apărării

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*