Dan Puric, despre cazul Colectiv: ”Haimanalele alea se pregăteau cu Jos biserica”

Dan Puric a colaborat cu Securitatea, înainte și după ’89!

0
Actorul și regizorul Dan Puric susține că restricțiile de circulație și măsurile de distanțare socială care au fost provocate de pandemia de Covid-19 ar fi fost ”dictate” de forțe ”oculte”.

Invitat într-o emisiune televizată, sâmbătă seara, Puric a afirmat că situația în care au fost puși credincioșii din România – care nu au mai avut voie să participe la slujbele din biserici – este un rezultat al unui ”ordin internaționalist de la tovarășii ăia albaștri globaliști” – ”că așa vrea Bruxelles-ul”.
“E clar că ordinul internaționalist de la tovarășii ăia albaștri globaliști… au zis: Taie-le, bă, și credința! Ascunde-i! E clar că oculta a dat un ordin. Domnule, li se va întoarce împotrivă.” (…) Că noi acuma suntem toți arestați și suntem deportați în propria noastră țară. Că așa vrea Bruxelles-ul și vor tovarășii de dincolo. Bun. Îi înțelegem.” – a spus actorul la Realitatea Plus.
El a continuat, arătându-se uimit de faptul că persoanele credincioase, precum și ”sfinții” ”emană microbi”.

”Ne-au băgat o botniță. Este pentru prima oară când sfinții emană microbi. Eu știam că parlamentarii sunt vectori de infecție”, a declarat Dan Puric.
Lăudând decizia Bisericii Ortodoxe privind distanțarea socială, Puric a dat drept exemplu cazul de la clubul Colectiv, folosind apelativul ”haimanale”.
“Biserica a reacționat foarte bine, foarte înțelept. Că-i trântea două babe la altar și zicea «A început COVID-ul în România». Cum a fost la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu «Jos Biserica, Jos Patriarhul!». Dacă ei sunt hrăniți. Noi nu vorbim aici de bacterii, noi vorbim aici de imunitatea poporului român. Tot ce ți-am spus aici face parte din imunitatea poporului român”, a mai spus regizorul.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*