Donald Trump: Vaccinurile antigripale sunt cea mai mare înșelătorie din istoria medicinei

0

Donald Trump a lansat un atac usturător asupra Industriei Farmaceutice afirmând că folosirea vaccinurilor antigripale asupra cetățenilor Statelor Unite este „cea mai mare înșelătorie din istorie” cu companii farmaceutice ce profită de pe urma oamenilor vulnerabili îmbolnăvindu-i pentru profit.
Președintele afirmă că nu și-a făcut niciodată un vaccin antigripal fiindcă nu-i place ideea de a-și injecta „lucruri rele”.
De când a fost investit, Trump a lansat atacuri asupra Big Pharma, despre care spune că „scapă nepedepsiți”, și a jurat să reinstaureze legile federale pentru cumpărarea medicamentelor cu rețetă.
„Pharma are mulți susținători și multă putere și există foarte puține licitații. Suntem cei mai mari cumpărători de medicamente din lume și, deși nu licităm corespunzător, vom salva miliarde de dolari.”
 
Știrile YNW: Într-un interviu cu Opie și Anthony la Sirius XM, Trump a numit vaccinurile antigripale „fără niciun efect” și a declarat că nu și-a făcut unul niciodată.
„Nu mi-am făcut unul niciodată. Și n-am avut niciodată gripă. Nu-mi place ideea de a-ți injecta lucruri rele în corp. Și ei practic asta fac. Și acesta (ultimul vaccin antigripal) nu a fost prea eficient pentru a începe cu el.”
„Am prieteni care și-au făcut vaccinul antigripal din motive religioase și apoi au avut gripă. Știi, asta îmi ajută conștiința. Am văzut nenumărate rapoarte care arată că ultimul vaccin antigripal apărut nu are niciun efect.”
Trump are dreptate – vaccinurile antigripale reprezintă cea mai mare fraudă din istorie.
Sunt pline de „lucruri rele”, inclusiv formaldehidă și mercur – două neurotoxine puternice – și industria vaccinurilor chiar admite că testele de laborator dovedesc că injecția obișnuită nu funcționează.

Vaccinurile sunt medicamentele care nu au nevoie de nicio dovadă științifică de siguranță sau eficacitate din partea nimănui: nici din partea Administrației Alimentelor și Medicamentelor, nici a Centrului de Control al Bolilor și nici a presei. Congresul chiar a aprobat o lege care protejează industria vaccinurilor prin imunitate legală absolută, chiar și atunci când produce și vinde produse care rănesc și omoară oameni.
Și producătorii de vaccinuri ne-au mințit timp de ani de zile cu privire la nivelul de toxicitate și mercur din vaccinurile antigripale.

Toată lumea știe că mercurul injectat în corpul uman este toxic. Această chestiune nu este dezbătută decât de oamenii iraționali care sunt împotriva științei.
Atunci de ce producătorii nu înlătură mercurul? Și de ce Big Pharma continuă să promoveze un produs despre care industria vaccinurilor afirmă că nu funcționează?

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*