„Deţinutul politic” Liviu Dragnea ar putea fi eliberat!!

0

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat, crede Codrin Ștefănescu. „Nu renunță la luptă!”

 
Liviu Dragnea ar putea fi eliberat în curând, spune colegul său de partid Codrin Ștefănescu. Potrivit acestuia, avocații fostului președinte al PSD au descoperit o eroare de procedură care ar putea duce la anularea condamnării de 3 ani și șase luni pentru Dragnea.
Liviu Dragnea ar putea fi eliberat în curând. Codrin Ștefănescu este convins că judecătorii îi vor face dreptate lui Dragnea care a fost „condamnat politic și injust”.
„Liviu Dragnea nu renunță la luptă! Avocații săi au depus azi o acțiune extrem de importantă pentru întregul sistem juridic românesc! Se deschide un drum pentru abuzurile înfiorătoare din vremurile trecute! Pe scurt: avocații au argumentat în mod clar că Liviu Dragnea se află ilegal în închisoare, având în vedere că la fond fusese condamnat de către un complet nespecializat în judecarea faptelor de care fusese acuzat. Conform deciziei Curții Constituționale! Și speră ca legea să fie egală pentru toți! Sper din tot sufletul să i se facă dreptate unui om care a fost condamnat politic! Și total injust!” , a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.
Liviu Dragnea execută o pedeapsă de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive din Teleorman și a fost învinuit la DNA într-un alt dosar, Teldrum.
Dragnea este acuzat de cinci infracțiuni, două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de constituire de grup infracțional organizat, cu un prejudiciu de 27 de milioane de euro.
Fostul lider PSD este pus sub acuzare încă din noiembrie 2017. Procurorii susțin că această companie de construcții din Teleorman, Tel Drum, este controlată de Liviu Dragnea și a beneficiat de numeroase contracte cu ststul și fonduri europene. Chiar dacă el a negat constant acest lucru, sunt nenumărate dovezi în spațiul public care îl contrazic.
 
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*