DNA „A fost INVENTAT să APERE Marea Corupție din România”

1
Despre hoţiile adevărate din tara aceasta, despre cum sunt protejaţi de către DNA cei care au făcut multe miliarde în România, scrie politicianul Gelu Vişan în noua sa postare de pe contul personal de socializare.
DNA ascunde Marea Corupție, este concluzia politicianului Vişan:
„Privatizări frauduloase, toată România privatizată pe nimic, miliarde de euro, autostrăzi construite( furate) de concerne străine, tehnică militară băgată pe gât, alte miliarde, Resursele României vândute pe nimic, alte multe miliarde, obiectivele strategice, de la energie la telefonie, date pe nimic, alte miliarde, EADS, 112, Microsoft, informatizarea instituțiilor, etc., alte miliarde de euro. În total mii de miliarde de euro furate de societăți, multinaționale sau nu, cu capital străin, unele cu capital de Stat Străin. România a fost și este pur și simplu furată de mii de miliarde de euro de occident.

DNA a fost creat pentru a ascunde acest megafurt, mai mare decât furtul ocupației romane, al invadatorilor migratori, otomanilor cu tot cu fanarioți, nemți și ruși la un loc. Am asistat și asistăm la cel mai mare furt din istoria Daciei, Țărilor Românești și României, la un loc. Niciunul, dar nici măcar unul dintre acești hoți nu a fost tras la răspundere. Ba mai mult, ei fură și vor să fure în continuare.
Mai au de furat portul Constanța, Hidroelectrica, Aroportul, Centrala de la Cernavodă, transportul de energie și încă vreo treizeci de obiective pentru care avea și are Cioloș hotărârea pregătită, pentru care, la timpul respectiv am protestat public. Pentru a-și ascunde acest colosal furt, probabil cel mai mare jaf din istoria Europei, au inventat DNA și au spus că noi suntem corupții!

In timpul acesta oamenii Sistemului, fie ei ofițeri făcuți generali cu multe stele, magistrați dar și politicieni si Sistemului, rudele lor (cum este în cazul conoscut al fratelui și soțului lui Kovesi au furat și ei de s-au rupt). Banii au luat drumul conturilor din afara țării, bine dosiți.
Ce a anchetat DNA până acum, lasă că nu a obținut condamnări pentru că majoritatea dosarelor sunt false? Care este rezultatul luptei anticorupție? Zerooo! Un mare „0”. Corupția din România se reduce la vreo trei, plimbați zi de zi la televizor. DNA este instituția care a fost inventată să apere Marea Corupție din România, furtul la propriu al României de către Occident. DNA are rolul de a apăra și a mușamaliza Marea Corupție a Capitalului Străin. De aceea ne-au băgat-o pe gât și ne-au transformat în oaia neagră a Europei

Acum aveți explicația de ce s-a închis dosarul Microsoft și EADS, ca și altele despre care poate o să vorbim, de la Bechtel la PETROM, de exemplu.
(…)România nu se poate redresa atâta timp cât DNA este apărătorul marii corupții năvălită asupra României. Iar despre politicienii care au ajutat la proliferarea acestui jaf nemaiîntâlnit, aici sunt trei explicații: prostia, trădarea și hoția
1″ In primul rând trebuie să știți că foarte mulți politilogi au avertizat asupra acestei situații, unii dintre ei cu referire inclusiv la România. De aceea țări din fostul lagăr comunist au putut să se ferească. In această situație, prostia poate fi invocată ca circumstanță atenuantă, dacă nu au beneficiat și ei de pe urma acestui jaf.;

2″ Majoritatea politicienilor care i-au ajutat au strâns averi colosale, de zeci și sute de milioane de euro, ca răsplată pentru ajutorul dat la înfăptuirea jafului. (…) Dau doar două exemple: Radu Berceanu, care și-a început construcția averii cu afacerea Sun Oil, prin 1998- ’99, când a fost ministru al industriei și economiei, ca răsplată pentru vânzarea Sistemului Energetic, distrugerea fabricii de Avioane Craiova, al Electroputere Craiova, al Combinatului Doljchim, etc, etc. și Dan Ioan Popescu, care a continuat jaful pentru străini. Alături de ei, sute de potentați locali, în marea lor majoritate foști politicieni, care au înlesnit furtul către străini și au primit și ei o ciosvârtă, mai mare sau mai mică. Arma cu care-și ascund toți fărădelegile, fie ei străini sau români este DNA, a cărei principal scop este acoperirea jafului și aruncarea anatemei corupției asupra românilor (…), a scris Gelu Vişan pe Facebook.

1 afisări

Un răspuns la “DNA „A fost INVENTAT să APERE Marea Corupție din România””

  1. Dar, nu scrie si ca se face redistribuirea banilor negri. Ca acest dna are si acest rol secundar, apoi ca lupta de azi este intre ei, cei supusi sau vizati sa fie supusi redistribuirii banului negru, ca DNA stie totul, ca atunci cand ii prinde, le face calculul a cat au adunat, cum cer porcurorii partea lor, cui de aici trimit zeciuieli si nu numai zeciuieli… deci pe cand Adevarul Gol Golutz, ca de muieri dezgolite suntem satui…

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*