pretzmic.ro

- Advertisement -

Ştiri de ultimă oră


VIZUALIZAT 8 ori,
kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

Donald Trump, obligat de instanță să plătească avocatul actriței Stormy Daniels

Actrița Stormy Faniels și Donald Trump
elefant.ro

- ADS -

Un tribunal superior din California l-a obligat pe președintele american Donald Trump să-i plătească 44.100 de dolari actriței de filme pentru adulți Stormy Daniels, suma reprezentând cheltuieli cu avocatul, pe care actrița le-a avut în procesul cu Trump, scrie CNN

Stephanie Clifford, cunoscută ca Stormy Daniels, susține că a avut o aventură cu Donald Trump între 2006 și 2007. Ea a semnat un contract de confidențialitate în valoare de 130.000 de dolari cu Michael Cohen, avocatul lui Trump, care ulterior a ajuns la închisoare din această cauză, pentru a trece această afacere sub tăcere. În 2018, Stormy Daniels l-a dat în judecată pe Donald Trump, pentru a ieși de sub clauza de confidențialitate. Cererea ei de chemare în judecată a fost respinsă.

În ciuda acestui fapt, un tribunal superior din California a admis luni solicitarea actriței de de a-și recupera de la Donald Trump banii pentru avocat, peste 44.000 de dolari. Judecătorul Judge Robert Broadbelt III a decis că Stephanie Clifford are dreptul să fie despăgubită cu cheltuielile de judecată, potrivit legii din california, chiar dacă procesul ei a fost respins.

VIZUALIZAT 8 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns