casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

După Agenția de Mediu, deputatul Constantin Avram și-a „plantat” nevasta și fiul pe listele ALDE Bacău, la alegerile locale

eurogsm.ro

- ADS -

Șeful ALDE Bacău, deputatul Constantin Avram, a făcut loc propriei familii pe listele de candidați la alegerile locale. Atât soția, cât și fiul său apar pe listele ALDE de la Consiliul Local și Consiliul Județean Bacău. Mai înainte, cei doi și-au găsit de muncă, culmea coincidenței, la Agenția Națională pentru Protecția Mediului, condusă de Viorel Toma, membru de frunte al ALDE Bacău.

 

Agenția de Mediu s-a potrivit ca o mănușă pentru soție și fiu

Propulsarea rudelor deputatului băcăuan în sistemul bugetar a început în 2017. Până atunci, Rodica Avram, soția șefului ALDE, precum și fiul acestuia, Alexandru Avram, au lucrat la firma deputatului, Consizo-Serv. Conform propriei declarații de avere, fiul Alexandru a obținut un post de consilier referent în cadrul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului. La scurt timp, la Mediu și-a „găsit” un post și soția lui Avram, tot pe post de consilier. Între timp, Rodica Avram s-a transferat de la Mediu la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare (ANIF), la un salariu mai bun.

Coincidența face ca președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, acolo unde și-au găsit de muncă rudele șefului ALDE Bacău, Constantin Avram, să fie chiar băcăuanul Viorel Toma. Acesta din urmă este vechi membru ALDE Bacău, fiind sprijinit de deputatul Avram să obțină șefia ANPM, pe vremea când Ministerul Mediului aparținea ALDE.

Vor în politică

După episodul cu ANPM, soția și fiul șefului ALDE Bacău, se regăsesc acum pe listele formațiunii pentru alegerile locale din toamnă. Rodica Avram se află pe lista pentru Consiliul Local Bacău, iar Alexandru Avram se află atât pe lista de la Consiliul Local cât și pe cea de la Consiliul Județean. Am încercat în repetate rânduri să îl contactăm telefonic pe deputatul Constantin Avram, însă acesta nu a răspuns.

melimeloparis.ro

În schimb a răspuns vicepreședintele ALDE Adrian Popescu. Acesta susține că nu știe de când sunt cei doi membri ALDE exact, însă poate garanta că fiul deputatului e mereu la sediu. „Alexandru e mereu la sediu cu noi. Doamna Rodica, ceva mai rar, ce-i drept. Dar nu vă pot spune acum de când sunt membri exact”, a declarat Popescu pentru Ziarul de Bacău.

 


Deputatul Constantin Avram, fost președinte al ALDE Bacău, a trecut la al optulea partid din traseul său politic început imediat după Revoluție. Cu multiple plecări și reveniri în PNL, PNL-AT, PD, PC, PUR, ALDE șamd, parlamentarul a trecut azi la PSD. Nu înainte, însă, de a negocia intens și cu Pro România.

Deputaţii ALDE s-au afiliat grupului parlamentar al PSD, a anunţat, miercuri, deputatul Varujan Vosganian în plenul Camerei Deputaţilor.

“Vă informez că următorii deputaţi ALDE, începând de astăzi, 3 iunie, se vor afilia grupului parlamentar al PSD. Este vorba de Anton Anton, Constantin Avram, Steluţa Cătăniciu, Daniel Olteanu, Doru Oprişcan şi Varujan Vosganian”, a precizat el, potrivit Agerpres.

Potrivit unor surse neconfirmate oficial, deputatul Constantin Avram, cu probleme de integritate în istoric, va merge în PSD alături Luminița Maricica Coșa, actual subprefect în Guvernul PNL. De altfel, Avram a votat căderea Guvernului Dăncilă și învestirea Guvernului Orban la schimb cu funcția de subprefect pentru Coșa, investigată acum de Agenția Națională de Integritate pentru presupuse neclarități în declarațiile de avere și interese.

VIZUALIZAT 7 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns