hainedevis.ro

- Advertisement -


Elevii din reghineni beneficiază de transport gratuit

0
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

ADS-*

Începând cu anul școlar 2022-2023, toți copiii din ciclul primar care urmează cursuri la școli din orașe sau municipiu vor avea curse școlare specializate pentru transportul până la și de la școala la care învață. Actul normativ care prevede gratuitatea transportului elevilor la școală a fost promulgat de către președintele României.

În unele orașe astfel de facilități există deja, doar că elevii care beneficiază de gratuitate folosesc de transportul în comun.

Este și cazul Reghinului unde procedura de obținere gratuității transportului elevilor este foarte simplă, spune purtătorul de cuvânt al Primăriei Reghin, Imola Grama:

Pentru a beneficia de gratuitatea serviciilor publice de transport local, elevii din învățământul preuniversitar solicită operatorului de transport public local eliberarea unui document de călătorie în baza carnetului de elev vizat prin ștampilă pentru anul în curs. ]n Reghin, transportul este gratuit pentru toții elevii deja de ani întregi.

În viitor transportul specializat, prin curse școlare, al elevilor va fi suportat din bugetul de stat prin transfer de fonduri către unitățile administrativ-teritoriale.

chilipirul-zilei.ro/

- ADS -

Vizualizari: 3
Spune ce crezi