eMAG – Reduceri mari pentru aparatele de aer conditionat

0

aer_conditionateMAG a dat startul unei promotii ce reduce mult preturile pentru aparatele de aer conditionat, in special pentru cele dotate cu tehnologia de ultima ora WIFI. Mai jos, va prezentam cateva dintre cele mai tari modele de aparate de aer conditionat din oferta celor de la eMAG

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09WIFI, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Kit instalare inclus   (-20 %)

Star-Light, inovativ si inventiv ca de fiecare data, iti aduce vara aceasta racoarea in casa, direct de pe smartphone-ul tau!
Te afli in oras si te gandesti ce placut ar fi sa ajungi acasa si sa te racoresti fara a mai astepta cele 30min-60min pana ce camera ta ajunge la o temperatura prietenoasa?
Prietenii tai si-au anuntat vizita pe neasteptate si nu esti acasa sa dai drumul aerului conditionat pentru a racori casa inainte de sosirea lor?
Bunicul sau bunica ta, care nu se poate deplasa usor, a ramas singur/a in camera in timp ce tu esti la cumparaturi si isi doreste sa dea drumul aerului conditionat?
Nimic mai simplu! De acum, cu doar o simpla accesare a aplicatiei de pe mobil, poti seta temperatura/porni/opri aerul conditionat in functie de nevoile situatiei in care te afli.
Utilitatea si avantajele folosirii aerului conditionat Star-Light cu Wi-Fi se lasa usor remarcata fara nicio indoiala.
 

Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Neo Triple, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb (-17 %)

Aparatul de aer conditionat de la Samsung a fost proiectat cu rezultatele in minte, pentru a fi extraordinar de eficient. Designul sau triunghiular unic are un spatiu de intrare mai larg, pentru a putea trage mai mult aer. Latimea si unghiul imbunatatit al portiunii de iesire, lamele suplimentare in v si un ventilator mai mare se asigura, de asemenea, ca aerul este racit si emis mai repede, mai departe si mai in larg. Astfel, aerul rece si proaspat ajunge in toate colturile casei.
 

Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSWSBWKNZE, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Neo Triple, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb

Designul triunghiular unic al aparatului de aer conditionat de la Samsung ii imbunatateste performanta, facand aerul rece sa circule prin casa mai repede, mai departe si mai amplu*. Invertorul sau digital ofera si o eficienta energetica semnificativ mai mare. Iar caracteristicile Virus Doctor si Easy Filter elimina praful, agentii contaminanti, alergenii, bacteriile si virusii, utilizand mai intai un filtru si apoi Virus Doctor. Testat pe modelul AR09HSFSBWK. Comparat cu modelul Samsung conventional AQV09TWS .Testat pe modelul AR09HSSDAWK/EU. Comparat cu modelul Samsung conventional AQ09TSB. Testat in Centrul de Stiinta Mediului Kitasato (Japonia) si la Universitatea Yonsei (Coreea) / laboratorul de testare din Coreea (FITI/KEMTI) si laboratorul de testare din Japonia (ITEA). Eficient asupra unui numar de 4 virusi, inclusiv Subtipul H1N1 si a anumitor bacterii. Datele au fost masurate in conditii de testare specifice si pot diferi in functie de factorii de mediu.
 
 

Lista aparatelor de aer conditionat aflate la reducere poate fi consultata!!!

 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*