„Excelenţa Sa” Mihail Vlasov, internat în spital cu COVID-19

0
Avocatul Mihail Vlasov, supranumit pe vremuri “Împăratul”, este internat cu infectia cu noul coronavirus.
Surse oficiale au declarat ca acesta se afla la Spitalul de Pneumoftiziologie, el suferind de o formă medie de boala. Medicii au declarat ca starea fostului președinte al Camerei de Comerț și Industrie ar fi una stabila.
Amintim ca, în urma cu doua zile, soția acestuia, Viviana Vlasov, în vârstă de 72 de ani a murit la Spitalul de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva, fiind diagnosticata cu Covid 19.
Viviana Vlasov fusese internata în urma cu aproximativ 10 zile. Cu doua zile înainte de deces, starea s-a agravat brusc, fiind transferata la Compartimentul de Terapie Intensiva. În pofida eforturilor depuse de întreg corpul medical, Viviana Vlasov a pierdut lupta cu boala.

Vlasov, cunoscut pentru stilul extravagant și cheltuielile uriașe în timpul mandatului de președinte al Camerei de comerț, a fost condamnat și a ispășit o pedeapsă cu închisoare pentru fapte de corupție.
 

Mihail Vlasov, acuzaţii de corupţie

La data de 24 noiembrie 2016, Direcția Națională Anticorupție a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Mihail Vlasov.
La data faptelor fiind președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, acesta este învinuit de următoarele acte de corupție:

  • s-a folosit de autoritatea funcției în scopul obținerii de foloase necuvenite, în formă continuată
  • delapidare
  • fals în înscrisuri

Prejudiciul total cauzat Camerei de Comerț și Industrie a României este estimat la 54 milioane lei.
În aceeași speță este învinuită și fiica lui Mihail Vlasov, Vlasov Elena Ingrid pentru fapte de complicitate la delapidare.
Procurorii au dispus măsuri obligatorii de sechestru asigurator asupra 5 imobile deținute de Mihail Vlasov și 1 imobil deținut de fiica acestuia.
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*