Femeia dispărută din Cluj a fost găsită moartă! Plecase cu un fost profesor de la Universitatea Sapienția, condamnat pentru violență

Cadavrul unei femei, găsit în saci menajeri într-o benzinărie dezafectată din Bihor. Ar fi vorba de o tânără din Cluj dată dispărută

0

Cadavrul unei femei, împachetat în saci menajeri, a fost descoperit, miercuri, într-o benzinărie dezafectată din satul bihorean Corniţel, cazul fiind anchetat de procurorii şi poliţiştii din judeţul Cluj, care bănuiesc că ar fi al unei tinere care a fost dată dispărută la sfârşitul săptămânii trecute.

Cadavrul era aruncat într-o zonă cu vegetaţie, la 200 metri de drumul naţional.
„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare, din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureş, în prezenţa unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în judeţul Bihor. Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în apropierea localităţii Aleşd, judeţul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea identităţii cadavrului şi pentru verificarea tuturor circumstanţelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj.

 

La faţa locului, cercetările sunt desfăşurate de poliţişti şi criminalişti din Cluj Napoca, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. FOTO: alesdonline.ro
Cadavrul se prespune că ar fi al unei tinere de 30 ani, din Târgu Mureş, Molnár Beáta, şi care locuia în Cluj Napoca. Ea a plecat de acasă la sfârşitul săptămânii trecute, într-o excursie cu prietenul ei, Boné Ferenc, un bărbat de 43 de ani. Cei doi au plecat cu un autoturism Dacia Logan cu numere de înmatriculare de Arad, proprietatea lui Boné Ferenc, înspre comuna Mărgău, localitatea Răchiţele, judeţul Cluj.
Tânăra (foto) a postat pe contul ei de socializare o singură fotografie din excursie, din Răchiţele, după care nu a mai dat semne de viaţă nici ea şi nici bărbatul, Bone Ferenc, a cărui locuinţă a fost percheziţionată în cursul zilei de luni.
Conform presei clujene, Boné Ferenc a fost asistent universitar la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca, până în vara anului 2020, când a fost concediat după un atac asupra fostei sale prietene, pe care a bătut-o în plină stradă, cu cruzime, scena fiind surprinsă şi de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum, vreme de opt minute, bărbatul îşi loveşte victima cu pumnii şi picioarele, iar apoi o şi dă de câteva ori cu capul de pavaj.
n urma atacului din 2020, de altfel, potrivit portalului instanţelor de judecată, Boné a şi fost condamnat, pe 3 martie 2021, la un an şi trei luni de închisoare cu suspendare, plus 90 zile de muncă în folosul comunităţii, iar instanţa l-a obligat să frecventeze un program de consiliere psihologică „în vederea identificării şi eliminării cauzelor care generează violenţa” în comportamentul său.

Potrivit Cluj24.ro, tânăra dispărută la sfârşitul săptămânii trecute preda tot la Universitatea Sapienzia, inclusiv cursurile pe care în trecut le-a susţinut Boné Ferenc. Ea a avut o relaţie cu bărbatul din luna decembrie anul trecut şi a fost avertizată despre comportamentul violent al lui Boné, însă i-a luat apărarea, susţinând că orice om merită o a doua şansă.

Cert este că, după declanşarea investigaţiilor, anchetatorii au descoperit, vizionând camerele de supraveghere a traficului, că Loganul condus de Boné a fost în apropierea zonei unde a fost găsit cadavrul. Bărbatul, care nu a mai fost văzut de sâmbătă, este căutat. A fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, însă bănuiala este că ar fi părăsit România, spre Ungaria, unde a lucrat mai mulţi ani.

 

57 afisări
Sursa: stiridecluj.ro

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*