Tipul de bărbat pe care îl meriţi, în funcţie de zodia ta

0

Să zicem că ai găsit bărbatul care este drăguț și culmea nu este arogant. Cum știi că nu te vei plictisi de el după câteva săptămâni?

Nu știi, dar răspunsul ar putea fi în compatibilitatea zodiei tale cu a lui. Să înveți despre semnul tău zodiacal și cum este compatibil cu celelalte, poate fi revelator. S-ar putea să realizezi că unele zodii își caută jumătatea cu trăsături total diferite față de ale lor. În alte cazuri, o zodie vrea pe cineva care este la fel ca și ea.

De aceea, te invităm să afli cât mai multe despre tipul de bărbat pe care îl cauți și pe care îl meriți cu adevărat lângă tine., totul be baza științei astrologiei.

 • Berbec

Nativa din această zodie caută un bărbat care o va stimula intelectual prin conversaţii inteligente şi activităţi pe măsură. De asemenea, îi place să aibă un partener care este încrezător şi onest, pentru că el nu are timp de prostii sau de pierdut.

 • Taur

Atunci când acesta este într-o relaţie, el este un partener foarte implicat. Nativa din această zodie caută un bărbat romantic şi pasional. El îşi doreşte, de asemenea, pe cineva care poate să aibă grijă singur de el însuşi, nefiind nimic mai sexy pentru el decât un om care este puternic şi care are voinţă.

 • Gemeni

El este aventuros şi sociabil, astfel încât aşteptările lui sunt să găsească pe cineva care să ţină pasul cu el, indiferent de situaţie. Femeia din acest semn zodiacal caută un om care este hotărât şi care nu se învârte în jurul cozii, dar care să fie şi amuzant şi jucăuş.

 • Rac

El îşi doreşte ce e mai bine pentru cei din jurul lui, mai ales pentru partenerul de viaţă, dar asta nu înseamnă că oamenii pot profita de el. Femeia din această zodie caută un om care este la fel ca ea, o persoană sinceră, cinstită şi capabilă să fie pe cont propriu, precum şi într-o relaţie serioasă.

 • Leu

În cazul în care celalălat nu are una dintre aceste trăsături, atunci relaţia lor se va prăbuşi destul de repede. Femeia din această zodie va căuta un om care este la fel de simplu ca şi ea, dar care să fie generos şi să ştie cum să flirteze.

 • Fecioară

Ea nu se deschide prea uşor în faţa celorlalţi, lucru care ar putea face dificilă o nouă relaţie. Acesta este motivul pentru care nativa din această zodie este mereu în căutarea unui om răbdător. De asemenea, ea caută pe cineva care este cu picioarele pe pământ şi care îşi susţin alegerile.

 • Balanţă

Nu va fi uşor să îţi dai seama dacă este motivat sau doar căpos. Este un semn foarte logic, ceea ce înseamnă că întotdeauna analizează situaţiile în care este pus. Un om care este loial se potriveşte perfect cu o Balanţă, deoarece aceasta este şi una dintre marile lui calităţi. De asemenea, nativa din această zodie caută o persoană care stă bine la capitolul comunicare şi care este clar atunci când vine vorba despre lucruri importante.

 • Scorpion

El ajunge, uneori, să aibă necazuri pentru că se lasă purtat de val şi se gândeşte prea târziu la consecinţe. Bărbaţii pasionali ar putea avea cele mai mari şanse cu nativa din această zodie. Femeia Scorpion caută pe cineva care este distractiv şi răbdător cu ea, mai ales atunci când are probleme. Este nevoie de mult timp pentru a ajunge să aibă încredere în ceilalţi.

 • Săgetător

Femeia din această zodie iubeşte bărbaţii care sunt senzuali şi apelează la simţul umorului atunci când situaţia devine tensionată. De asemenea, ea are nevoie de cineva care este la fel de activă ca şi ea şi care rezolvă rapid lucrurile.

 • Capricorn

El apreciază partenerii cu care se aseamănă, pentru că doar aşa se poate crea o conexiune profundă între ei. O femeie din această zodie va căuta un om în acelaşi timp serios şi muncitor, dar şi distractiv şi iubitor. De asemenea, ea vrea să simtă siguranţă în cuplu pentru că acest lucru o ajută să se concentreze mai mult pe latura distractivă a relaţiei.

 • Vărsător

Le place să încerce tot în dormitor, ceea ce îl face să fie un partener de excepţie pentru zodiile aventuroase. O femeie din acest semn caută oameni care sunt fermecători şi pasionali. De asemenea, îşi doreşte pe cineva sociabil deoarece o face să fie mai încrezătoare.

 • Peşti

El nu acceptă prea multe din partea celorlalţi şi ştie cum să fie sincer atunci când îl deranjează ceva. Nativa din această zodie îşi doreşte o relaţie cu cineva care este plin de compasiune şi grijilie la fel ca şi ea. De asemenea, ea apreciază romantismul.

2 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*