Fiica șefului Poliției din Bacău a dispărut de acasă. Ana Maria Tuluc are 15 ani

0

Dispariție misterioasă în Bacău. Fata comisarului-șef Adrian Tuluc, șeful Poliției municipiului Bacău, în vârstă de 15 ani, a dispărut fără urmă. Ana Maria Tuluc ar fi plecat duminică, în jurul prânzului, de la adresa de domiciliu, dar nu a mai revenit acasă de atunci. Reamintim că tatăl tinerei este urmărit penal, alături de alți trei șefi din Poliție, pentru abuz în serviciu. Mai multe detalii, în continuare.

 

Fata șefului Poliției din Bacău a dispărut fără urmă

Fiica șefului Poliției din municipiul Bacău, Ana Maria Tuluc, în vârstă de 15 ani, a dispărut duminică, 10 aprilie, în jurul prânzului, și nu s-a mai întors acasă. Tânăra a plecat de acasă singură, iar în prezent se derulează toate activitățile specifice de căutare.

 

Semnalmente:  

Înălţime 1,69 m, greutate 58 de kilograme, ochi căprui, ten deschis, păr șaten.

Îmbrăcăminte:

 

Geacă cu glugă, de culoare neagră, pantaloni negri, bocanci negri cu catarame, iar pe cap purta o căciulă de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Bacău, tel. 0234.202056, Dispeceratul IPJ Bacău, tel.0234202000 sau să apeleze 112″, se arată în comunicatul IPJ Bacău.

De numele comisarului-șef Adrian Tuluc se leagă cazul la crimei din Onești. Acesta a fost găsit vinovat în opinia ministrului pentru că au minimalizat evenimentul şi nu au acţionat corespunzător.

67 afisări
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*