Fiul Proastei româniei, angajat la Curtea de Conturi chiar în ziua în care mama sa depunea jurământul ca premier

0
Pe 17 ianuarie 2018, Vasilica Viorica Dăncilă era nominalizată ca premier al României, iar pe 29 ianuarie 2018 depunea jurământul ca prim ministru. Exact în aceeași zi, fiul noului premier, Victor Dăncilă, era angajat la Curtea de Conturi a României, mai exact la Autoritatea de Audit condusă din 12 octombrie 2017 de către avocatul Dan Lucian Vlădescu. Cum aşa? Pentru că putem!
 
„În privința domnului Victor Dăncilă, vă comunicăm că acesta este angajatul Autorității de Audit cu contract individual de muncă pe perioadă determinată (durata mandatului demnitarului aferent perioadei 29.01.2018 – 15.10.2020), având funcția de consilier I în cadrul cabinetului demnitarului”, a precizat în scris, recent, Curtea de Conturi a României, pentru PUTEREA. Până în 29 ianuarie 2018, fiul premierului Dăncilă a fost angajat la OMV Petrom, acolo unde tatăl său este manager regional, iar mama sa a fost angajată până în anul 2007.
Dăncilă jr. s-a făcut până acum „remarcat” doar pe rețelele sociale, atunci când a vrut să-l critice pe președintele Klaus Iohannis dar a ajuns chiar el ținta ironiilor, din cauza mesajelor agramate postate online. Victor Dăncilă este absolvent al Liceului Teoretic din Videle și al Universităţii Ecologice din București și a fost angajat al OMV Petrom. Acesta este, conform profilului său de Facebook, CV-ul lui Victor Dăncilă, fiul premierului Viorica Dăncilă. Din analiza profilului de Facebook mai reiese că acesta este fan al echipei de fotbal Dinamo București, dar și fan Liviu Dragnea, Adrian Năstase sau Victor Ponta, politicieni cu care fiul Vioricăi Dăncilă a ținut să apară în poze pe care mai apoi le-a și postat pe Facebook. Pe Klaus Iohannis, fiul Vioricăi Dăncilă nu îl consideră președintele său. Cel puțin așa reiesea dintr-o postare Facebook din data de 2 februarie 2017, atunci când mama sa condamna, de la Bruxelles, protestele masive împotriva Ordonanței 13. Postarea lui Victor Dăncilă conține o poză a lui Klaus Iohannis și următorul mesaj, pe care îl vom reda exact așa cum a apărut pe pagina de Facebook a tânărului: „Te-ai opus cînd Ponta a vrut să interzică exportul de lemn pt a opri distrugerea Pădurilor, Te-ai opus desființării a 102 Taxe și Creșterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor și Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier făcută de Aleșii Poporului Român fără a prezența motivarea. Spui că bugetul e supraevaluat dar ceri mai mulți Bani pt Securiști! Iată doar cîteva motive pt care nu ești Președintele Meu!”.
Soția lui Victor Dăncilă este consilier juridic în cadrul Primăriei Sectorului 5. Potrivit declarației sale de avere, în ianuarie 2017, avea, impreună cu soțul ei, un apartament. O lună mai târziu a adăugat în declarație un alt apartament, plus 100.000 lei și 5.000 de euro în conturi bancare, iar în luna mai a apărut și un Volkswagen Passat.

 


SPRAY CU PIPER 50ML – DISPERSANT

Spray-ul de autoaparare cu piper este excelent pentru a te proteja de atacatorii din ziua de astazi. Contine piper Oleoresin Capsicum foarte concentrat, ceea ce inseamna knock-out si pentru cei mai agresivi caini sau infractori.
 


În urmă cu trei ani, Viorica Dăncilă, pe atunci eurodeputat PSD anunța în stilul care o caracterizează: „Am trăit cea mai frumoasă zi din viața mea! Fiul meu, Victor, și-a unit destinul alături de Elena, înconjurați de nași, familie și prieteni. Îmi doresc ca zilele lor să fie și de acum înainte la fel de minunate și unice cum a fost această zi. Să fie sănătoși, veseli și fericiți, iar armonia și dragostea să le călăuzească pașii”.
Elena este astăzi consilier juridic la Primăria Sectorului 5, încasând un salariu lunar de 2350 de lei
 
Fiul Vioricăi Dăncilă s-a făcut remarcat prin prezența în loja principală a Ateneului Român, la ceremonia de inaugurare a președinției României la Consiliul Uniunii Europene.
El a stat, împreună cu logodnica sa, în rândul al doilea, alături de Emil Constantinescu și Valer Dorneanu.
 
 

1 afisări
Sursa: Puterea.ro

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*