fashiondays.ro

- Advertisement -

kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

Fotografii xxx cu Melania Trump !!

1
farmec.ro - Livrăm frumusețe! chilipirul-zilei.ro/

ADS-*

S-a născut în anul 1970, în sudul Sloveniei (la acea vreme parte din Iugoslavia), sub numele de Melanija Knavs (Melania Knauss, după ce numele a fost germanizat), însă după anul 2000 norocul i-a surâs celei care astăzi este cunoscută drept Melania Trump.

În anul 2001, ea a devenit rezident permanent al Statelor Unite, în 2005 s-a căsătorit cu Donald Trump, un an mai târziu a devenit cetăţean american, iar din 2016 Melania Trump a devenit cea mai puternică Primă Doamnă din lume, după ce soţul ei a fost ales Preşedinte al Statelor Unite.

De-a lungul timpului şi mai ales atunci când a fost campanie electorală, presa de pe întreg mapamondul a scos la iveală cele mai ascunse secrete ale Melaniei Trump, dar şi lucruri cunoscute, dar uitate, din trecutul ei.

Spre exemplu, atunci când avea doar 25 de ani, Melania a realizat ceea ce se presupune că a fost primul ei pictorial nud. Tânăra care voia să se facă remarcată în SUA apărea în fotografii cu formele la vedere, acoperindu-şi discret doar zona intimă şi purtând doar o pereche de sandale înalte în picioare. Imaginile fusese realizate de fotograful Ale de Basseville pentru Max, o revistă pentru bărbaţi care acum nu mai există, într-un studio din Manhattan.

Un an mai târziu, în 1996, în spaţiul public a apărut un nou shooting nud cu Melania Trump, în care aceasta apărea în pat, în braţele altei femei, iar în anul 2000 actuala soţie a lui Donald Trump a realizat o altă şedinţă foto provocatoare pentru revista GQ.

performax.ro


hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper
 

 

 

Proerecta – erecție cu forță de la mama natură

  • Stimulare erecție
  • Libidou crescut
  • Rezistență prelungită
  • Fără efecte secundare
  • Acționează după doar 60 de minute

 

 

 

 

 

 

 

chilipirul-zilei.ro/

- ADS -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata